daca va hotarati pt afi cotroceni sa ne intalnim dati-mi un mesaj la 0 7 6 7 5 5 8 0 1 8 ca o sa fiu plecat pana in ora 8-9 seara
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Afi = excelent, mai ales acum pe frig sa te bata vantul din toate directiile!
Cata, nu cred sa aiba cineva vreo problema cu Kiss... doar ca multi au treburi in timpul saptamanii. Eu, recunosc, mai uit sa postez atunci cand vin
Nu stiu, zic si eu.
Comment
-
Originally posted by roxana22 View PostAfi = excelent, mai ales acum pe frig sa te bata vantul din toate directiile!
Cata, nu cred sa aiba cineva vreo problema cu Kiss... doar ca multi au treburi in timpul saptamanii. Eu, recunosc, mai uit sa postez atunci cand vin
Nu stiu, zic si eu.
AFI , o sa iau in seama locatia asta si cu siguranta o sa facem , dar sa vina frigul cu adevarat.
la etajul 3 nu am fost niciodata , e ceva special sau e mai mult loc/liniste ?
Azi Kiseleff ora 21:00 , PREZENT !Last edited by CataFOF; 12 October 2011, 08:13.
Comment
-
Deci in cursul saptamani e liber pe mai toate nivelele .. seara ce se mai aglomereaza .. dar gasim loc .. si da .. la 3 e cel mai bine mai mult loc (e frig .. vant .. asta e te imbraci gros) .. si nu se inghesuie lumea sa parcheze acolo .. doar sambata si duminica e full .. putem parca la linie .. ies poze frumoase ..Nu conteaza unde ajungi .. ci calatoria pana acolo ..
Comment
-
-
Odata nu m-au lasat sa intru in supraterana la AFI ca aveam GPL... aruncai-as in aer.
Comment
Comment