pana la urma mai iese cineva afara ?
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut baieti, eu va propun un alt loc de intalnire, tot in sectorul 6 in parcare la Shoping Militari, ( Practiker, C&A, Takko, Adidas, Aushan, kiabi, etc). Este suficient spatiu pentru tot ce vreti si nu cred ca vor exista probleme.....
Comment
-
@iguana. Asa se gasesc multe locatii, asa cum au mai fost propuse de multe ori pana acuma, singura problema este ca bucurestiul este mare si nu cred ca cei care stam in zone de genu pantelimon, balta alba, tei ne convine sa traversam bucurestiul pentru a ajunge in parcare la MSC. De asta existau cele 3 locatii centrale: Kiselef, Carol, Constitutiei. Plus cele 3 adiacente: Parcare real vitan (la caldurica) 23 August si Parcare Ikea pentru cerculete iarna.
La fel de bine se pot propune alte locatii: Sun, City mall, Arena, Kaufland etc.
Haideti daca chiar vrem sa ne vedem sa incercam sa ramanem la locatiile stabilite inainte. Si daca chiar vrem si alte locatii "calde" de iarna sa ne mai gandim la una doua parcari acoperite cu access usor pentru toti membrii LCB.
PS: Imi cer scuze pentru ieri ca am propus o locatie si apoi nu am mai zis nimc. dar nu am mai avut access la net de pe la ora 3 si nu am apucat sa anunt ca nu mai pot sa ies. Nyt-ule dau o bere pentru asta.
Comment
-
vin si eu la AFi , cu ocazia asta imi fac si eu repozitionarea bucselor la caldura.
Stiu , este departe Samy , dar le imbinam , azi afi , maine real vitan , poimanine nu stiu udne si tot asa , le luam prin rotatie. deja o singura locatie nu este ok , din punct de vedere a zonelor unde locuiti fiecare.
Comment
-
Cand am propus locatia, ma gandeam la spatiu si lipsa problemelor (jandarmi, paznici, politie etc ). Recunosc pentru mine ar fi cat de cat aproape ( aceeasi dist ca si afi de altfel), insa pe vremea asta nu prea se merita .
Comment
-
Originally posted by B-53-SDP View PostSi pe la Real ca e cald si bine acolo. Ca daca stam numai afara se sparge repede gasca.
cum unii sunt nemultumiti ca afi este departe , exista si inversul referitor la real vitan , asa ca sa impacam si varza si capra , facem kiseleff si carol .
anii trecuti cum stateam afara pe frig ? si chiar mai mult de ora ; cand mergeam la real ori se lucra la masini (ceea ce rar se mai vede si se ajuta printre noi), ori vineri seara sau in week-uri.
Comment
Comment