If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Cristi ma numesc, este prima oara cand postez, va urmaresc de ceva timp si am zis ca parca as incepe sa vin si io la intalnirile voastre, help me un pic
Baieti, la kiss nu mai merge pe partea dreapta (dinspre Arcul de Triumf spre Victoriei) ca se face patinoar asa ca ramane varianta partea stanga spre acelasi sens de mers.
@Eu4yas: Bun venit in comunitatea noastra! Informatii de orice fel gasesti pe forum si esti binevenit oricand la intalniri!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Trebuie sa ai neaparat un tuning mioritic cu semnu naic in luneta.
On , crezi ca toti care vin la intalniri au masinile modifcate ?
poti sa vi cu toata masina stock , numai sa vi.
Adevarat ... Si eu sunt toti aia ) ... A mea e cea mai stock ... Singurul "tuning" sa zic asa e CB-ul care l-am activat si ledul din plafoniera care l-am pus ( folosesc mult lumine ) + aparatorile de noroi si aparotirele pasajelor care le tin in casa ... E prea mare noroiul pe ea ca sa le pun acuma ...
Si-a mea e tot cam stock numai ca i-am pus leduri albastre la bord, apropo masina am luat-o in august anul curent, e sh, si mai avea pe ea paravanturi si aparatori de noroi + un mp3 sony explode 4x52 furat intre timp din fata bisericii ) (va dau cuvantul de onoare)
Apropo io am dat 5800 pe luata cu 40.000 km, din 2006, si unii prieteni ma tot bat la cap ca m-am cam tepuit ; io-s tare multumit de ea, dar as vrea sa ascult si parerile voastre
Pai ce sa-ti spun este Laureatul de 1.6, mereu nu-l tin minte, dar spre deosebire de ambition -> lipseste abs, geamuri electrice spate si cam atat.
Apropo cand mi-au furat cd-playerul nenorocitii astia mi-au zgariat fatada aceea de plastic argintie de pe consola centrala -> am fost la un centru de dezmembrari si mi-au cerut 100 ron pe piesa -> ma puteti indruma in alta parte ca sincer mi s-a parut cam scumpeanu ? La dealer inca nu m-am interesat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment