If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
este frig , este cancer .
nu este benzina , nu este interes.
Interes este.
Probleme financiare(benzina) si mai este si frigul si zapada.
Sau la uni dupa o zi de munca nu mai iese seara cum se iesea vara.
Bafta LCB
as dori sa fac o mica mare propunere pt intalnirea fulger de maine seara sa fie la piata constitutiei ? ce ziceti se poate ? ca doar maine e vineri si e sf de saptamana... hai sa vad doritori
miroase cumva a lasitate sau frica? un vant sau un munte de zapada ne ameninta pe noi?suntem chiar niste fricosi, ne este frica de aeru rece? hai adevaratiii oamenii mainile sus pt maine seara ;)
nu stiu ce cred alti dar eu stiu sigur ca iarna trecuta era tot frig si venea lumea...si era tot criza si mai ce vreti voi sa invocati...eu cred ca e vb de un singur lucru...lipsa de interes!
Un om cand vorbeste cu Dumnezeu se numeste rugaciune;Dumnezeu cand vorbeste cu un om se numeste Schizofrenie
hai mai ca nu este vorba nici de lasitate , nici de intreres , nici de ... ce motive mai cautati voi ... pur si simplu FRIGUL ... fata de iarna trecuta ... acum este mai frig ... cum o sa vina cat de cat caldura ... cu siguranta ca se vor umple parcarile de loganari si nu numai .
si inca ceva... motorina 6 lei in cazul meu ... deci mai rarut ca este mai dragut , pentru buzunar
vineri , adica maine... ramane carol , constitutiei bate vantul , rece ... munti de zapada
@neo , daca mai tii minte , cand noi ne intalneam , mai erau si alte cluburi , masini prezente .. acum in fiecare vineri , nu suntem decat noi ... deci " interesul " este scazut se pare prin toate cluburile auto ...
Ia mai lasati vrajelile astea cu iesit pe nu stiu unde, carol in fiecare vineri pana trecere iarna iar apoi sun plaza sau helin la barfa(in ambele cazuri)!!!
Eu de exemplu daca ma pui sa intru pe unde e zapada ... acolo raman! Deci nu toti au masini de fabrica!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment