@FOF: Lumea a imbatranit, criza a venit, unde dreaq sunt intalnirile care faceam aproximativ 50-100 km pe seara "hai kiss, hai timisoara, hai zoo, hai o shaorma, etc." aveam activitate, atunci parca nu conta nimic pentru nimeni, acum avem o intalnire monotona de vro 4-5 luni incoace, VOI NU V-ATI PLICTISIT? EU PROPUN O PLIMBARE IN BUCURESTIUL MINUNAT IN SPIRIT DE TURMA, SAU HAI LA O DISTRACTIE EVENTUAL UN PINPONG, BILIARD, O CHESTIE FUN.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by MCD View Post@FOF: Lumea a imbatranit, criza a venit, unde dreaq sunt intalnirile care faceam aproximativ 50-100 km pe seara "hai kiss, hai timisoara, hai zoo, hai o shaorma, etc." aveam activitate, atunci parca nu conta nimic pentru nimeni, acum avem o intalnire monotona de vro 4-5 luni incoace, VOI NU V-ATI PLICTISIT? EU PROPUN O PLIMBARE IN BUCURESTIUL MINUNAT IN SPIRIT DE TURMA, SAU HAI LA O DISTRACTIE EVENTUAL UN PINPONG, BILIARD, O CHESTIE FUN.
imbatranim toti , ca asa este genetica omului
criza a fost si v`a fi in continuare la noi ,ca asa e romanul , criza criza domnle.
au apus vremurile cand alergam dupa tot felul de activitati , asta din cauza ca nu prea mai sunt ,doar la policolor unde vine militia ca la fast food , restul care fac , o fac intre ei.
eu am mai propus de cateva ori , hai sa ne strangem si sa mai vizitam loganisti din alte orase . (inghesuiala in masini sa iesim ok la carburant)
Comment
-
-
Comment