Ma laudam si eu nah....Acu ca nu poti face la fel cu gumele alea....Te cred
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Sa lasam naibii gumele in pace si sa ne reamintim de fetele de acolo...Ufff ) Gionik..ai vazut ce reculamentar merg ? Si pe tine te-am vazut band cico regulamentar Glumesc ! Lasa man..e bine sa te mai imparti ;)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Offff....ce gaoaze pe ele....si ce sorturi aveau....cred k pe acolo era evacuarea lor )
apropo...Cine e interesat de cateva gps-uri la 6 mil myo. In magazin sunt vreo 10 mil
Comment
-
-
Cred ca sunt si eu bagat astazi. @Thejock3r am vazut ce cumintel si la locul tau erai.....De fapt....Cred ca te incomodau cei din fata/lateral si nu prea aveai pe unde sa fugi......Las ca stiu eu Sper sa reusesc sa ajung si la polivalenta astazi, si stabilim acolo ce si cum.
@SilviuB Si cam ce reprezinta acel lucru mare si ALB??? Imi scapa cumva vreun mic detaliu? Indicii?
sigpic
Comment
-
Mireasa vrea sa fure mireasa sa o aduca la ikea
ce ziceti ii tnem companie?
eu ma bag..Imi plac miresele si motoarele....Nu mai zic daca sunt in combinatie
Comment
-
Aaaaaaa, da da, uitasem ca se duce azi la nunta......mare nebuuuun, auzi la el....sa vina cu mireasa la ikea dar de cat sa o duca la arc, acolo unde sunt duse toate, mai bine la ikea, este mai original numa sa nu i-o fure motociclistii
sigpic
Comment
-
Si mie un set de jante....
hai pregateala copii....La 4 ne intalnim...Sa fim curati barbieriti si masinile spalate)) numai a mea nu )
Comment
Comment