If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
si daca vine planetara care e treaba .
trebuia sa ma intalnesc cu ndl-ul in vreo trei zile -nici o sansa -neinteresat.
si de raspuns la pm-uri nici atat .
nu e vorba ca sunt neinteresat, doar ca am niste probleme care mi-au ocupat toate finantele, inclusiv cele alocate reviziei si ma vad nevoit sa mai aman.
imi cer scuze ca n-am raspuns la pm, dar am vrut s-o fac si m-am luat cu altele.
n-am prea intrat azi pe aici.
iar in privinta intalnirii, as prefera o vineri fara sferturi de finala, semi... sau finala.
Nu cred ca s-a uitat ci de fapt s-a neglijat in mod intentionat, asta pentru ca nu e tocmai decent sa spargi seminte in public si sa lasi o patura de coji in urma ta Si-acum sa sara haterii!!
Eventual daca mai vede inca un L2 sigur este Logan Club.
Cred ca o sa ajung si eu.
P.S.
Cand am fost la prima intalnire nu erau vafe pe piatza ca era iarna.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment