pleaca pana ajung eu acolo , ms de grija , oricum tre sa ma opresc la MOL sa alimentez , deci nu pot sa prind prea mare viteza :P
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
vezi sa nu se mute la Apaca in scoarul de parcare.....e te descurci tu ca esti mare....
daca ai chef de alergat, provoaca l pe stuke si el vine tot din zona.Last edited by bobbyred; 30 January 2009, 22:07.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
salut baieti, am fost azi la carol, erau vreo 2 gramezi de dacii, un baietas cu un opel astra care dupa mine cred ca vroia sa o rupa in 2, am dat si de design pe acolo, am vazut si un logan rosu cu nr B XX ABC + un logan in fata lui cu WKR parca, imi cer scuze nu mai tin minte numerele de inmatriculare dar stiu ca sunteti dupa aici imi pare rau ca nu m'am intalnit cu voi. o seara bunaun sofer atent se asigura de doua ori inainte de a trece pe rosu!
Comment
-
Mai nou intalnirile fulger le faceti in Carol ?
Eu niciodata nu ajung la timp la un calculator sa vad daca se intalneste cineva sau nu si vad dupa aia ca oamenii se intalnesc.
Am mai alergat in cateva seri dupa voi da nu v-am gasit.
Oricum astept cadura si atunci o sa mai apar si eu pe la intalniri sper sa ma mai primiti.Last edited by B-53-SDP; 31 January 2009, 02:31.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Originally posted by andreea13 View Postpai ai trecut pe langa noi pana sa ajungi la dacia rally team
ti`am facut cu mana da nu ai observat.
asta e , data viitoare.
dupa am plecat la kiseleff..ca era prea multa galagie acoloun sofer atent se asigura de doua ori inainte de a trece pe rosu!
Comment
Comment