baieti eu nu vin, as veni maine seara dar am o presimtire ca o sa am sange in alcool
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
...scuze k am pormis participarea dar din pacate nu am terminat de facut o macheta care-mi trebuie maine dimineata ... imi pare rau ... have fun
@mario: tre sa produc bani sa am cu ce sa vin ... altfel benzinica ???
ps: si eu stiu unde stai ;)Last edited by idanny; 22 June 2009, 20:08.
Comment
-
@ idanny: deci, cum s-a spus: cine promite ca vine si nu apare la intalnire va fi Punk'd-uit....cum am zis mai devreme: imi voi face timp in seara asta si vei fi " sanctionat "
P.S. : eu inca nu am promis ca vin si nu am mai ajuns......deci mai este pana atunci...Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
maine am cel mai greu examen din sesiune.. si stau si invat...sper ca nu glumiti..nu vin azi la fulger..ma revansez!sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
@ Bezme: tu nu ai zis ca vii si te-ai razgandit....dar idanny am vazut ca de multe ori a facut asta, dar in seara asta i-o fac, iar cine vrea sa ma ajute ar fi bine ca deja am o idee crazy.....
P.S. : si eu stau si invat ca martea viitoare am licenta.....dar juma de ora mai incolo tot ies...Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
Comment