0766 266 345 , ma puteti suna daca nu o sa ne gasim ... ramane constitutiei si de acolo vedem ...
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
deci va urez de pe acum distractie frumoasa la constitutiei, nu am de gand sa im consum nervii si benzina ca sa ajung intr-o parcare full.
Comment
-
fof-ule pai tu nu plecai ma in pitesti ? )))
nu stiu de unde agitatia asta cu locurile de parcare si asa mai departe , sunt zile in care nu gasim locuri nici macar in fata blocului ...
sunt cazuri in care nu gasim la kiss sau daca va amintiti bine de carol cum se parcau masinile ca sardinele si pe deasupra se mai incasa si amenda... o sa fie bine... sunteti prea incordati .. traim in bucuresti , este normal sa gasim o parcare plina sau un trafic aglomerat ! ...
ne vedem la constitutiei si de acolo vedem ce facem ...
las din nou numarul meu de telefon : 0766 266 345
Comment
-
nu imi ajunge toata ziua ca alerg si n`am locuri de parcare si in bucuresti... ??
ma mai pui si tu sa stau noaptea sa caut locuri prin constipatiei
dar mergem...nu e problema..dar ca fapt divers
Si cu cine sa plec la pitesti ? cu oameni neseriosi ?
Comment
-
Va salut din Villadecans, de langa Barcelona... Am vazut deja un Sandel si 2 Logane...
Naspa ca n-am carnet, ca altfel o puneam de un fulger aici, la plaja
Aseara cand a decolat avionul, a trecut fix pe deasupra strazii de la Zoo, ma gandeam ca-l vad pe MCD in actiune
Comment
-
Distractie placuta maestre..
Confirm participarea pentru diseara la ora 20:59 la Kiss..
Comment
-
maine la ora 12:00 voi pleca pana in Domnesti spre casa de copii sa vad cum stau lucrurile pe acolo , cine doreste sa mearga , va rog sa ma sunati in seara asta .. ca loc de intalnire , sugerez benzinaria din fata stadionului steaua ! ( daca stie cineva cum se numeste , rog sa scrie ...
Comment
-
Azi vine cineva la KISS, stati sa vedeti meciu sau mergem undeva sa-l vedem impreuna..
Comment
Comment