In data de 22.03.2014 am lovit in spate un Mondeo de prin anii 1980. Nu conteaza ca a franat brusc, l-am lovit din spate, e vina mea. Am facut constatare amiabila, el a semnat, in 2-3 zile s-a dus la asiguratorul meu care m-a sunat pe mine sa-i confirm si caruia i-am trimis pe e-mail poze de la locul accidentului si o declaratie cum si ce s-a intamplat. De aici inainte eu nu mai am treaba cu aceasta "isprava" decat cum sa-mi repar si eu masina, ca aluia i se repara pe asigurarea mea.
Deci, daca stiti un garaj auto bun sau pe cineva care vinde piese de Logan 1.4 berlina din 2007 la un pret care sa nu te jupoaie, sa-mi scrieti aici.
Am nevoie de:
- armatura fata
- bara de plastic din fata
- capota
- radiatorul de AC
- indreptat sau taiat si inlocuit lonjeronul inferior din fata-dreapta (nenea avea carlig... care a patruns si a patruns prin maruntaiele Loganului meu),
- aparatoare de noroi fata-dreapta (carenaj cred ca-i zice).
Eventual si vopsirea capotei si a barei din fata.
Multumesc!
Deci, daca stiti un garaj auto bun sau pe cineva care vinde piese de Logan 1.4 berlina din 2007 la un pret care sa nu te jupoaie, sa-mi scrieti aici.
Am nevoie de:
- armatura fata
- bara de plastic din fata
- capota
- radiatorul de AC
- indreptat sau taiat si inlocuit lonjeronul inferior din fata-dreapta (nenea avea carlig... care a patruns si a patruns prin maruntaiele Loganului meu),
- aparatoare de noroi fata-dreapta (carenaj cred ca-i zice).
Eventual si vopsirea capotei si a barei din fata.
Multumesc!
Comment