Sa se mai intoarca lumea din concediu si mai vedem ... Sambata care vine o sa discutam mai detaliat
Balarii De Bucuresti ...
Collapse
X
-
Apropo de balarii...Azi am fost la Romexpo.Balarii....Timp pierdut.Cateva poze si filmulete, pentru cei ce nu pot ajunge
Comment
-
Scuze de postari repetate, dar netul imi joaca feste
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Comment
-
Sorine, aia albastra avea maner de deschidere usa doar la sofer ?
Comment
-
Eu tot nu o sa inteleg cum pot unii sa bage bani in kituri , in painturi ,etc si nu baga bani in arcuri sport. Arata ca naiba loganele cocotate asa..Si le mai si prezinta!Pfff ....sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Dragi colegi "da" Bucuresti. Marea majoritate a simtit, altii au aflat , faptul ca saptamanile astea s-au primit de catre unii colegi loganisti amenzi ptr parcare neregulamentara din zona Carol, deci chiar in timpul fulgerului obisnuit de vinerea in general. Pe aceasta cale doresc sa va fac cunoscut faptul ca daca mergem acolo TREBUIE sa ne gasim locuri langa bordura de pe dreapta sau stanga. Blocarea chiar si a propriilor masini se sanctioneaza. Se pare ca aceeasi chestie o sa o pretinda si la KISS .
Pana la urma nu isi freaca ei "cliseele" degeaba ..... !
Drive safe !!!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Ca veni vorba de balarii....
luati de cititi acest topic si gasiti de toate: balarii, misogism, ironii, atac la persoana, tot tacamul, parc-am fi in satra.
Noroc cu @Cezar ca l-a inchis, ca se ajungea la bipp-uri multe.
Totusi, ar trebui sa se imparta cartonase rosii si-n stanga si-n dreapta.
Comment
-
Deci.. Am lansat un concurs cu premii.. http://www.loganclub.ro/forum/hai_sa...921#post370921 click pentru detalii
Comment
-
reclama tataaaaasigpic
Comment
Comment