Loganistii Bucuresteni pleaca la munte (si Nu Numai)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Te bagi la mine in masina STUKE, acum cand eram si eu hotarat ti-ai bagat masina in service.,.daca e ne auzim la un telefon daca ai chef de un munte.chiar si fara masina ta gasim noi un loc..
    Last edited by bobbyred; 3 December 2008, 20:26.
    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

M-as baga si eu la un munte ... Dar nu stiu sigur daca o sa am masina

Comment

Silviu B
        pai mergi la mine daca e
        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Sa vedem o sa anunt exact vineri daca pot sa merg...Am niste prob de rezolvat!Daca termin repede merg cu cea mai mare placere!SPERANTA MOARE ULTIMA!!!!
          Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Ok boss, hai baga mare ...
            poate vine si Danny..

Comment

Si eu sunt la fel ca Stuke ... Saru'mana de invitatie Bobby, o sa anuntam.

Comment

Silviu b
                nu ai pentru ce daca sunte-ti hotarati mergem,vedem noi cu care masina si cati dar ideea e sa evadam putin pe la munte
                hehehhe

Comment

Nu e o idee rea...

Comment

Ar fi o prob. , din cauza incalzirii , zapada a inceput sa se topeasca
                    C`am nasola veste dar asta e.

Comment

Asa e....Si nici nu a mai nins....Deci o lasam ptr 13 dec? Sau 20?

Comment

O lasam pana pica zapada de sus

Comment

Va recomand cu incredere Poiana Brasov!!!
                          Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Sambata asta din pacate nu mai pot sa merg.A intervenit ceva,dar data viitoare sunt prezent din nou

Comment

Originally posted by usurelu_okok View Post
                              Va recomand cu incredere Poiana Brasov!!!
                              cu mare incredere iti zic ca pana sambata daca nu ninge ...Zapada yoca (sau fleasca)

Comment

Sau urcati spre Bolboci cota 1460 pe un drum forestier de 28 de km si acolo sigur e zapada insa daca e ceata nu vedeti mare lucru...Peisajul merita plus ca e si salbaticie
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google