dar nu e treaba de moderator aici. vreti sa va deschid eu poll intr-un topic nou?
Sigla Logan Club Bucuresti , Sugestii Si Poze ...
Collapse
X
-
SALUTARE.eu cred ca ar fi mai bine sa ne decidem zilele astea de comun acord la un logo ca pana sambata sa fie gata cateva exemplare , pt "a ne reprzenta" duminica la intalnirea de la Brasov.MULTUMESC TUTUROR CARE AU POSTAT IDEI PT LOGO. MULTAM SKANDAL.
Comment
-
o sa fie duminica vreo intalnire la brasov? o sa fie o intalnire generala sau cum? scuze,dar chiar nu am avut timp sa citesc pe aici pe forum. daca e vreo intalnire generala va rog sa ma contactati si pe mine telefonic ( 0722.526.317 / 0765.488.804) ca as vrea sa ma bag si eu,mai ales acum cand am scos masina din hibernat.
cu ocazia acestui post vreau sa rog pe cel care se ocupa de stickere/parasolare pentru bucuresti sa-mi dea si mie un semn ca vreau un parasolar pentru masina,o sa-i povestesc mai multe la tel.http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
-
INTRATI SI VOTATI-VA SIGLA AICI
VOTUL SE INCHEIE MIERCURI PE 25 FEBRUARIE LA ORA 24. NU MAI POSTATI AICI SUGESTII CA NU SE MAI IAU IN CALCUL!!!
@ggd_87: duminica pe 1 martie este intalnire regionala la brasov. vorbeset cu cineva de la bucuresti si afli detaliiDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
mai am 3 sigle
m aplictiseam la job.
Comment
-
inca una bucata, nu o mai pun in 3 variante< adic acu masinile schimbate ca imi pic aochii in gura de somn.Attached FilesLast edited by NerviiMei; 23 February 2009, 08:24.
Comment
-
Stiu ca sunt OFF-Topic, dar pt a ne asigura ca toata lumea citeste, am decis sa apelez la aceasta metoda. Sper sa nu supar niciun administrator.
In legatura cu plecarea la Brasov, si avand in vedere ca trebuie sa fim in Brasov, la Metro1 la ora 10AM, si daca luam in considerare ca in coloana se merge mai greu, am decis alaturi de cativa colegi ca intalnirea pt plecarea din Bucuresti, sa aiba loc Duminica 1 Martie, intre orele: 6.30AM - 7.00AM.Stiu ca este cam devreme, dar daca incercam sa respectam programul colegilor nostri din Brasov, care si-au dat silinta ca totul sa iasa bine, trebuie sa plecam din Buc, la ora 7.00AM.
Din respect pt colegii nostri din Brasov, si pt noi cei din Bucuresti, cred ca putem face acest mic efort si sa ne trezim atat de devreme, pt a fi punctuali, si pt a incerca sa respectam programul intalnirii.
Adunare: 6.30-7.00AM - Parcare fantana Miorita
Plecare in coloana: 7.00AM
Oprire de cafea: Carrefour/Petrom Ploiesti...la iesirea de pe centura
Sosire estimata Brasov: 10.00AM
Last edited by gionik; 23 February 2009, 10:08.sigpic
Comment
-
euis beginer in corel draw si photoshop. am facut cum m-am priceput...n0am spus ca e de calitate suprioara....
Comment
-
Sigla
off doamne deasta naspa sa fie mai multe idei ... trebuia facuta una odata cu fiecare ideea a fiecarui membru si terminam ,cine vroia sa-siolipeasca sio lipea cine nu nu.Mai bine se faceau doua idei una pentru lipirea pe sigla DACIA si alta pentru lipirea pe luneta ,pt ca vad ca nu toti sunt de acord cu lipirea pe sigla DACIA.
o idee simpla de sigla (pentru LUNETA)
o sigla simpla...
pentru lunetaSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
Comment