Sigla Logan Club Bucuresti , Sugestii Si Poze ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• uitati si de la mine 2 idei. prima sigla nu e chiar retusata, dar se poate intelege cum ar arata.
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Sigla terminata

Din punctul de vedere al meu si al lui andrey sigla a iesit foarte bine eu as opta pt ea
      Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

• pai atunci le purtati doar voi )

Comment

• Originally posted by B-63-XKN View Post
          Din punctul de vedere al meu si al lui andrey sigla a iesit foarte bine eu as opta pt ea
          despre care sigla vorbesti?
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Hai cu poll-ul......in ceea ce priveste stickerul acela cu schita unui logan eu nu cred ca ar rezista pe luneta ...sau poate pus pe ceva ca sa fie mai compact
            In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
            sigpic

Comment

• sigla terminata

sper sa va placa si sa ramana asta
              Attached Files

Comment

• asa arata sigla
                Attached Files

Comment

• E frumoasa, dar sincer eu nu o sa lipesc nimic peste sigla DACIA ... absolut nimic ... Imi pare rau daca va suparati pe mine ...

Eu ma gandeam la ceva pentru luneta dreapta sus.

Comment

• tu poti sa o pui pe luneta in dreapta sus unde vrei tu. cu ce te deranjeaza? la noi la brasov cei cu ph2 si cei care au plasa pe spiolerul din fata si-au pus siglele pe luenta si pe parbriz. nimeni nu te obliga sa o pui neaparat pe sigla.important e sa ai si tu sigla pe masina

Comment

• Si eu sunt tot pt asta chiar imi place....totusi sustin ideea lui Silviu dwe a nu lipi pe sigla masinii insa se poate pune lejer si pe luneta
                      sigpic

Comment

• Sa o lipesca cei care mai au sigle pe masina ca eu de exemplu nu mai am .

Si sincer nu imi prea place in mod deosebit.

Eu optez in continuare pentru unul din Loganele desenate de B-63-XKN
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• acuma daca s-a ales sigla aia, o puneti pe aia. toate sunt frumoase, trebuie sa recunosti ideea e sa aveti si voi o sigla a voastra. cum sunt multi 'tunariti' pe la voi, cea cu janta este buna. acuma sa vedeti cine merge la o firma sa o puna pe autocolant

Comment

• Da oricum totul se va decide prin vot si asa nu vor exista discutii...sper
                            sigpic

Comment

• pai atunci sa deschida unul din voi un thread si sa faceti un pool. in acel thread vorbiti doar despre siglele in cauza, nu mai aduceti idei de sigle, si ce iese la vot, aia faceti. supuneti la vot toate siglele prezentate in topic de cand a fost creat. spor la treaba

Comment

• Pai un moderator trebuie sa selecteze pozele cu sigle si sa faca un thread ca sa vezi usor ce s-a propus si sa votezi ca asa nu merge sa stai sa tot dai pagini ca uiti ce ai vazut
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google