If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
LUCUS, vad ca stii mai mult photoshop ca mine, incearca ceva de genul la ce am atasat eu...eu nu am stiut cum sa micsorez masinuta si sa o aplatizez putin....., oricum nu e batut in cuie, poti folosi alt logan......etc
cel putin 4 membri s-au aratat incantati de sigla dacia pe fundal si un logan in sigla iesind din ea....
Pana acum vad multe sigle dar nici una sa se potriveasca in emblema Dacia, daca o folositi pe aia cu aripi de exemplu. Si inca o chestie , voi folositi emblema noua Dacia pe ph 1 , eu as ramne totusi pe cea veche este mai frumoasa, parerea mea !
LUCUS, vad ca stii mai mult photoshop ca mine, incearca ceva de genul la ce am atasat eu...eu nu am stiut cum sa micsorez masinuta si sa o aplatizez putin....., oricum nu e batut in cuie, poti folosi alt logan......etc
cel putin 4 membri s-au aratat incantati de sigla dacia pe fundal si un logan in sigla iesind din ea....
D-mi desenul cit mai mare cu loganul. Logo am eu.
Trebuie sa fie de calitate buna desenul cu logan.
da SDP , asa am zis si eu...merge scris sub masina rally textu.
cei mai multi loganisti bucuresteni sunt pasionati de tuning , de modificari , asa ca nu vad o posibila problema daca am creea acea sigla. (nu cred ca e cineva care nu are nimic schimbat la masina)
cum a zis si Bad_wolf , nu da bine deloc emblema asta noua de la dacia, nu stiu ce va incanta la ea.
Am vorbit cu un baiat in legatura cu un parasolar, si mi-a zis ca ma costa 35lei! Fundalul este de culoare neagra(se poate alege si alta culoare). Eu vroiam ceva de genu: Nick-ul proprietarului de pe forum, pe lateralele parasolarului, iar pe mijloc Logan Club ... aceasta este poza ...
am mai stat un pic si azi sa-mi bat capu cu o sigla.eu zic ca e muult mai frumoasa ca aceea de ieri si mai nervoasa!ca de',asa suntem noi bucurestenii din fire!dar ca si cea veche trebuie definita de cineva care le are.oricum cred ca e mult mai usor asta,nu trebuie decat sa imbine 2 poze!dar zic ca da mai bine cu sigla aia pe negru,nu?si cu masina galbena...o combinatie buna de tot,zic eu!acum fecare cu parerea lui!tineti cont ca scrisu cu logan club si bucuresti se poate modifica!
nu ma lasa sa pun poza aia ca am facuta intr-un program,nero-nu stiu cum!dar e ceva de genul asta,cu scrisu LOGAN CLUB BUCURESTI sub dacia!ca in schita!@fuguletz-nu mi-o lua in nume de rau,dar nu imi scriu numele pe masina!mi se pare o "ciudatenie" sa-i zic asa...
nu ma lasa sa pun poza aia ca am facuta intr-un program,nero-nu stiu cum!dar e ceva de genul asta,cu scrisu LOGAN CLUB BUCURESTI sub dacia!ca in schita!@fuguletz-nu mi-o lua in nume de rau,dar nu imi scriu numele pe masina!mi se pare o "ciudatenie" sa-i zic asa...
Nu ti-o iau in nume de rau, era doar o sugestie.
Si in legatura cu poza ta, ceva de genu, decat sa fie micsorata, mai bine marita si puna ca abtipild pe capota masinii ... asta e parerea mea, fiecare cu parerea lui .
O sa incerc sa modific si yo poza ta, poate iese ceva
odorog, masina ar d amai bine daca ar fi intoarsa invers si cu botul putin mai jos.
scrisul cu dacia anulat. nu are sens sa trecem de 2 ori logan club bucuresti
pe fundalul siglei putem pune triunghiuletele de la vechea sigla.
scuze,greseala mea.am uitat sa anulez scrisu de pe masina!mie unu nu imi place,dar l-am facut pt altceva.si cu botul invers?nu inteleg...fa o schita ceva.si cu scrisul cu dacia...nush ce sa zic.sa se faca mai multe poze dupa asta si alegem una.una cum am facut-o eu fara scrisu de pe usa,una cum zici tu si alegem!dar nu stiu cat de bine ar merge cu triunghiurile alea...sa faca cineva pe calculator ca lume si sa vedem atunci care e cea mai reusita,nu?
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment