Sigla Logan Club Bucuresti , Sugestii Si Poze ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu zic ca ar mai merge cateva detalii dar nici prea multe pt k sa se inteleaga cv si sa dea bine daca vreti sa se modifice cv la sigla ... spuneti ,sau daca aveti alte idei spunetile si voi incerca sa le aplic
    Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

• parerea mea e ca pozele postate cu Dacia logan arata bine ... depinde si de parerile voastre
      Attached Files

Comment

• sa va dati parerile la sigla si o voi si colora pentru a stabili culorile ei, eu zic ca sigla cu janta si tobele este potrivita
        Attached Files

Comment

• cine face un desen la un logan vazut perfect din fata?
          Fuarte Nervos !!!

Comment

• Pozele postate de B-63-XKN sunt super frumoase.

Eu as opta pentru asa ceva. Chiar imi place.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• baieti hai ca o lungim pana la revelion , ce facem ? o lasam balta ? inchidem ?

ideea de inceput era foarte simpla , pe urma sa complicat si se duce in toate partile numai in cea buna nu

o sigla ! pur si simplu ceva acolo , ceva foarte simplu care sa ne deosebeasca pe noi astia pasionati de masini , nu de sigle ... de restul loganistilor , ptr ca vrem sa fim un club in toata regula... cu sigla , cu plecari si cu intalniri ....

apreciez munca tuturor celor care au postat aici diverse sigle , propuneri si pareri , dar haideti sa ajungem la o cale de mijloc ptr ca pana acum din pegas am facut avion si inapoi pegas ...

am atasat o poza , ramane la aprecierea voastra daca ne invartim in jurul acestei idei , o simpla modificare si aceasta poate sa fie sigla mult discutata .

sunt cluburi care au pe masini sigle fara nici o legatura cu masinile si le au pe luneta , sunt toti la fel.

bafta

PS: pegas = bicicleta
              Attached Files

Comment

• Mie imi place cel al lui fuguletz.Negru cu galben,sau auriu ce culoare e si un Logan.Mi se pare foarte marfa.E in pagina 4 parca,sau 3.
                sigpic

Comment

• Sigla

Voi face o sigla pentru a puteo pune pe luneta si o voi posta pe forum dar eu as ramane la sigla cu JAnta OZ...

Comment

• dar de ce sa nu faceti una care sa o lipiti peste sigla dacia, in fata si in spate? cred ca ar arata mult mai fain asa. mai ales ca de pe luneta exista riscul sa o dezlipesti din greseala, mai ales iarna. si nici nu sare la ochi de pe luneta cum o face de pe sigla si daca pui pe luneta, in fata unde o pui?. eu zic sa va ganditi si sa o faceti sa se incadreze pe sigla.
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Luneta (sigla)

este doar o idee , mai am de facut cam 2-3
                      Attached Files

Comment

• rog moderatori sa faca un poll cu cele mai reusite sigle.
                        se voteaza si care castiga aceea va iesi.
                        dupa cineva care se pricepe o va retusa.

Comment

• Eu le pot retusa dar sa vedem ce sigla ramane mai am de postat doua sigle pentru luneta

Comment

• Originally posted by alindrgn View Post
                            dar de ce sa nu faceti una care sa o lipiti peste sigla dacia, in fata si in spate? cred ca ar arata mult mai fain asa. mai ales ca de pe luneta exista riscul sa o dezlipesti din greseala, mai ales iarna. si nici nu sare la ochi de pe luneta cum o face de pe sigla si daca pui pe luneta, in fata unde o pui?. eu zic sa va ganditi si sa o faceti sa se incadreze pe sigla.
                            multi au portbagajul clean. pe luneta ar fi cel mai bine, undeva intrun colt sus

Comment

• uite si cea dea 2 idee
                              Attached Files

Comment

• haideti sa vedem o facem sau nu? alkegem una pe gusturile tuturor si sa stabilim..__luneta sau emblema__??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google