eu zic ca ar mai merge cateva detalii dar nici prea multe pt k sa se inteleaga cv si sa dea bine daca vreti sa se modifice cv la sigla ... spuneti ,sau daca aveti alte idei spunetile si voi incerca sa le aplic
Sigla Logan Club Bucuresti , Sugestii Si Poze ...
Collapse
X
-
parerea mea e ca pozele postate cu Dacia logan arata bine ... depinde si de parerile voastreSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
sa va dati parerile la sigla si o voi si colora pentru a stabili culorile ei, eu zic ca sigla cu janta si tobele este potrivitaSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
-
baieti hai ca o lungim pana la revelion , ce facem ? o lasam balta ? inchidem ?
ideea de inceput era foarte simpla , pe urma sa complicat si se duce in toate partile numai in cea buna nu
o sigla ! pur si simplu ceva acolo , ceva foarte simplu care sa ne deosebeasca pe noi astia pasionati de masini , nu de sigle ... de restul loganistilor , ptr ca vrem sa fim un club in toata regula... cu sigla , cu plecari si cu intalniri ....
apreciez munca tuturor celor care au postat aici diverse sigle , propuneri si pareri , dar haideti sa ajungem la o cale de mijloc ptr ca pana acum din pegas am facut avion si inapoi pegas ...
am atasat o poza , ramane la aprecierea voastra daca ne invartim in jurul acestei idei , o simpla modificare si aceasta poate sa fie sigla mult discutata .
sunt cluburi care au pe masini sigle fara nici o legatura cu masinile si le au pe luneta , sunt toti la fel.
bafta
PS: pegas = bicicletaAttached Files
Comment
-
dar de ce sa nu faceti una care sa o lipiti peste sigla dacia, in fata si in spate? cred ca ar arata mult mai fain asa. mai ales ca de pe luneta exista riscul sa o dezlipesti din greseala, mai ales iarna. si nici nu sare la ochi de pe luneta cum o face de pe sigla si daca pui pe luneta, in fata unde o pui?. eu zic sa va ganditi si sa o faceti sa se incadreze pe sigla.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Luneta (sigla)
este doar o idee , mai am de facut cam 2-3Attached FilesSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postdar de ce sa nu faceti una care sa o lipiti peste sigla dacia, in fata si in spate? cred ca ar arata mult mai fain asa. mai ales ca de pe luneta exista riscul sa o dezlipesti din greseala, mai ales iarna. si nici nu sare la ochi de pe luneta cum o face de pe sigla si daca pui pe luneta, in fata unde o pui?. eu zic sa va ganditi si sa o faceti sa se incadreze pe sigla.
Comment
-
uite si cea dea 2 ideeAttached FilesSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
Comment