If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sa incep primul , sper sa nu fie o idee prea simpla dar Logan Club Bucuresti sau LCB cred ca poti fi amestecate sau suprapuse in asa fel incat sa iasa ceva placut ochiului .
nu vreau pareri contra sau pro , doar alte sugestii ,care vor fi discutate la urmatoarea intalnire.
O idee buna sa scriem LCB ....ca o adaugare pun 2 poze ..prima are legatura cu pasiunea pt masini mie aia mi-a placut , a doua e mai simpla, ...macar e un inceput..:(la ambele poze scrisul se poate modifica)
Dupa cum stiti, la intalnire am discutat si despre o sigla care sa reprezinte un Logan schitat, din cateva linii.....am cautat pe forum, si am gasit poza asta, si aceasta schita, este folosita pt tricouri si suporti de numere Logan Club.
Am atasat poza, pt a avea o idee la ce ma refer, iar cineva care se pricepe poate sa mai lucreze la aceasta schita....evident....este doar o parere personala....oricum se va face ceva ce isi doreste toata lumea.
bravo. un inceput bun si la voi. pacat ca nu o sa aveti sigle pe 1 martie, dar e bine ca v-ati apucat de proiect. felicitari si bafta la crearea unei sigle care sa va reprezinte
Corect SDP-ule, daca este folosita, nu o mai putem folosi.....oricum, eu nu ma refeream neaparat la aceas sigla, ci la ceva in genul aleia. Oricum cele 2 variante postate de tine, mi se par ok, doar sa gasim si pe cineva care sa le puna la punct, dupa care sa gasim unde sa le facem color. Cred ca dupa ce se vor posta mai multe variante, va trebui sa facem un POLL si sa supunem la vot, cateva variante mai reusite, dupa care cineva priceput sa finiseze varianta aleasa, dupa care mai ramane producerea stickerului castigator.
P.S. Multumim aline pt aprecieri, si noi speram sa finalizam proiectul cat mai repede, dar stii tu...treaba facuta in graba, de obicei nu iese bine....asa ca usor usor se va rezolva si asta.
salut ..imi place modelu care l-ai evidentiat gionik..e AUTENTIC..si fff FRUMOS..insa cred ca da mai bine fara...www.loganclub.ro ..de aceeaa avem logo pe fata ..la parbriz votez pentru schita... alte sugestii sau modele...e binevenit.
Salutare si eu sunt pentru schita lui Gionik e ok si originala cu scrisul cred ca e prea lung, nu ar merge doar Logan Club Bucuresti sau doar LCB si atat?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment