Deplasari Ne-/anuntate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si eu m-am intrebat cum a putut SYA sa adoarma, dar ete ca a putut.

Oricum, s-au trezit toti cand am trecut EO la volan!

PS: Matheo, tu sa taci!
    Last edited by roxana22; 19 March 2012, 11:20.
    Event planner

Comment

• OOOO FOF-ule ... ai poza cu mine .... sa traiesti ... ati fost de minune .... poate va mai arde de vre-un drum asa pe la brasov sa beau si eu cu voi ... ca mam cam ofticat ca nu am putut ciocni cu noi ... desi am cedat la insistentele lui Mateo )))
      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Ti l`am inmanat pe fratele jack si daniel , am ciocnic , tot e bine

Roxana22 , Alexander , Niki B , Ghiaurul , Vitriol , Dsing , Fane_CLK , aveti diplomele de participare si un mic suvenir din partea baietilor de la brasov la mine.

Comment

• Ok, Cata

Multumim frumos baietilor!
          Event planner

Comment

• Ce pacat ca am lipsit.
            Din pacat am avut probleme cu spatele ca veneam si eu sambata cu Fane.
            Bravo baieti.
            B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Revin , am o diploma si pentru Play MO , dar din pacate nu am si acel suvenir , nu stiu ce de .

Comment

• urma sa intreb eu de ce nu am macar diploma, mai ales din moment ce eu i-am adus pe niki si vitriol!

la mine in masina s-a dormit bustean.. cu mici treziri pe serpentine, dar deh, asta e :P

Comment

• Hai ca am ajuns si eu acasa!
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• este greseala mea , abia azi dimineatza am vazut toate diplomele .

Comment

• Playmo, impart eu cu tine! ;) :P

Oricum, trebuie sa discutam... Prea l-ai lasat pe Niki sa doarma
                      Event planner

Comment

• E fenomenal Nini asta, doarme peste tot
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cum sa nu dormi ma nene, cand vitriol e ca un playlist cu cantece de leagan?
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• vitriol era mai atent la drum ca mine... nu se putea vorbi cu el deloc!

fof, nu ai gresit cu nimic, stai linistit

de dsign imi pare rau ca era f obosit si prea ciupea din frana aia.. dar tot a facut show pe unde a apucat (ronduri, curbe).. ne si intrebam cum o fi pentru sya si ghiaurul in spate )

Comment

• multumim de diplome si suveniruri! eu am si acum probleme cu ,,grisinele,, ... la plecare ma pune dracu... aici este un sens giratoriu(ii zic lui Dsing)si el m-a rotit de vreo doua ori prin el de ma pupam prin masina cu colegu Alexander!

Comment

• Bai voi vreti sa ma faceti gelosi. Dani tre sa ma dai si pe mine o data cu agitata ca prea le-a placut la baetii astia ))))
                                Super Oferte Accesorii Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google