TOYO TIRES Proxes T1R 205/55 R 15 V - 380 RON ( BUCATA )
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
Si mai ieftine de atat?
m-a rugat Tyger_eye de la Brasov sa il ajut cu o intrebare eventual oferta.
Cred ca facem lista....dar din aia ...de austeritate
Comment
-
sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
canta la alta masa , poate iti sterg poza.
Comment
-
sambata 28 martie legale la pitesti!!!cine vrea sa mearga in principiu plecarea o sa fie la 6.30 am din parcarea metro militari(eu plec asa de dimineata sa ajung sa ma inscriu)sa facem si noi o lista CU CEI CARE MERG daca se poateFrana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
SALUTARE TUTUROR MODERATORILOR,ORGANIZATORULUI SI MEMBRILOR DIN PARTEA L.C PLOIESTI ....sunteti invitati la intalnirea noastra de sambata 28.03.2009 la Campina HOTEL OSCAR ...Gratare , tenis de camp, fotbal...( iesire la iarba verde).ora 13:00...cei care vor sa vina sunteti asteptati cu un P.M sau YD: MARIAN_s_PETRE
CU STIMA SI RESPECT : PH-16-GMC
Comment
-
-
Originally posted by PH-16-GMC View PostSALUTARE TUTUROR MODERATORILOR,ORGANIZATORULUI SI MEMBRILOR DIN PARTEA L.C PLOIESTI ....sunteti invitati la intalnirea noastra de sambata 28.03.2009 la Campina HOTEL OSCAR ...Gratare , tenis de camp, fotbal...( iesire la iarba verde).ora 13:00...cei care vor sa vina sunteti asteptati cu un P.M sau YD: MARIAN_s_PETRE
CU STIMA SI RESPECT : PH-16-GMC
majoritatea plecam la pitesti la curse legale.
trebuia sa spune`ti si voi mai din timp.
Dar e bine ca suntem aproape...caldura vine acuma...deci sa tot fie.
Canto ! Stuke nu se mai "da" .
asa ca nu mai pleaca nimeni de dim.
o sa plecam pe la un 8 jumate.
Comment
-
unii pleaca la pitesti...altii pe la campina.
fiecare cu ce-l doare
Comment
-
catalin de unde si la cat e plecarea spre pitesti?
Comment
Comment