Originally posted by matheo66c
View Post
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
-
Cu ocazia lansării noilor modele de Logan şi Sandero vă invit pe toţi să o vedeţi şi să o testati eu am făcut deja acest lucru şi sunt foarte plăcut impresionat de evoluţia acestei mărci cu modele pe care le indragim atât de mult!
Pentru cine are de gând sa vină , am rugămintea sa facem o lista şi cine poate sa prinţese şi fotografia atasata(nu contează cum este color sau alb/negru)Attached FilesInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View Postcum zicea si gogomete mai sus petrecere de sfarsit de an facem ??
Daca n-ai turbo nu venim.
Comment
-
Mda... La evenimentele auto sa nu veniti cu niciun model...
Anul asta nu a fost prezenta, aceasta marca, PE NICAIERI... dar, in schimb, baga bani in fotbal... Ma abtin!Last edited by roxana22; 12 November 2012, 21:02.
Comment
-
Cu Alex si restul care mai reprezinta marca DACIA, indeosebi departamentele de Marketing! Am sa le zic fo' doua despre cum si-au batut joc de un brand romanesc, anul acesta!
Glumesc, cu Alex nu am nimic, cu aia mai mari am ceva!
Comment
-
asa mai merge nu eu fac strategiile si cum se prezinta ei cu ce sa vina la evenimente auto ? cu modele care inca nu erau lansate? si sa inteleg ca i s-a simtit lipsa la saloanele auto ?Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by alessandro View Posteste cineva interesat de un traseu pe munte la dupa 15 noiembrie ?
Cheia - Mt Rosu - 4h - Varful Ciucas 1954m ?
Dupa caldurile din ultima saptamana din Bucuresti, ne-am decis iar sa dam bir cu fugitii la munte. Asa ca ne-am organizat din timp si viner...
pana acum suntem 2 care ne am strans. eu si CataFOF
Comment
-
Comment