Deplasari Ne-/anuntate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• care asfalt ? eu am vazut linoleu... bine ca am plecat rapid.

Comment

• Pot spune doar atat:

- la faza cu asfaltul sunt perfect de acord, e exact asfaltul dintr-o parcare subterana, deci aderenta tinde spre 0 (zero)!

- eu am intrat direct de pe centura initial, am fost informat ca nu se poate cu masina pe acolo, am parcat la prima benzinarie directia baneasa (am mers ceva pe jos, dar se pare ca a meritat NEplata taxei de parcare)

- intrare nu am platit, posibil sa nu fi fost atenti paznicii, dar nu m-a intrebat nimeni de sanatate iar eu nici nu am insistat..

- ca organizare am ramas putin surpsins de "smecherasii" de la firma de paza plus organizatorii in civil (unii "avea" niste glume de autobaza in program)

- BRAVO!!! pentru melc si pentru razvanypo, au meritat din plin victoriile!
      "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
      Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@

Comment

• Cum va spuneam : dupa ce, dintr-un exces de zel al politistului am pierdut carnetul pt 60 zile, am vrut sa intru si eu la marea adunare, insa la poarta mi s-au cerut 15 lei. Nu-s sarac, mai aveam 5 lei in buzunar, insa toata saptamana am fost asaltat cu mail-uri si mesaje in care intrarea pt turism era 10 lei. La poarta am facut cale intoarsa. Smecherasul de acolo mi-a zis ca daca nu-mi convine ceva, sa platesc aia 15 lei (!!!) si apoi sa merg la seful lui
        Asa ceva...
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• pentru cine nu a fost acolo vorbiti degeaba "despre C06" ... pe langa starea "linoleumului" pe acea banda exista o denivelare si s-a nimerit sa schimbe viteza chiar in acea denivelare de aceea i-a fugit masina ,oricum respect ca nu a iesit cu ea in public ... la prima runda s-a dat pe cealalta banda si nu a pierdut controlul ...
          Cat despre taxa de 15 ron si mie mi s-a parut abuziva .
          Mie mi-a placut ce am vazut si felicitari celor 2: Melcu si RazvanYpo ..de Razvan eram 100% sigur ca va castiga ,dar de Melcu cupa ce a luat bataie de la Fiat(ca a mers el cu clapeta deschisa) nu eram sigur

ps. cel mai mult mi-a placut Honda Neagra de la Grupa D
          Last edited by cos_min_i; 20 May 2013, 09:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• TypeR-u de grupa D si BMW-u de grupa H. Masina aia chiar o sa faca senzatie cand va fi terminata !
            Multi imi spun ca sunt nebun...
            Sincer? Nu credeam ca e asa vizibil...

Comment

• Honda aia neagra si Vectra aia nebuna SFI + masina "familiei" 535d-ul touring mi-au placut maxim. S-au dat la libere Honda cu Vectra si a fost scor de 2-1 pentru Vectra. Haotic urlau, belea.

Felicitari Melcului si lui Razvanypo.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• vectra avea plecarea mai buna ...a invatat sa plece baiatu cu vectra spre sfarsit

Comment

• Sincer daca mergeati la drift si dadeati 30 sau 35 de lei de persoana nu ziceati nimic. E adevarat ca propoganda a fost cu 10 lei doar ca o mare perioada de timp pe ******* s-a vorbit mult timp de 15 lei.

Suprafata de rulare a fost cum a fost dar ne dam unde putem, pentru mine unu a meritat fiecare banut si un + pentru organizatori este ca nu au renuntat la grupele care au fost sub 6 participanti si totusi nu au fost amestecati si au fost date si premiile.

Avand in vedere ca de mult timp nu au mai fost legale la Bucuresti eu zic ca e un inceput bun. Avand in vedere ca nu prea se gasesc locatii in Bucuresti pentru astfel de competitii trebuie sa ne multumim cu ce a fost.

Comment

• Retromobil Club Romania te invita la Fabricat in Romania

Niciodata nu am stiut sa ne mandrim cu ceea ce produce tara noastra. Si multa lume habar nu are ca in Romania s-au facut o sumedenie de vehicule care au facut istorie. Un exemplu este si masina lui Aurel Persu din 1923, care a fost prima masina cu profil aerodinamic din lume. In cinstea lui, sambata, 25 mai in Politehnica, Bucuresti, va avea loc expozitia Fabricat in Romania.

FABRICAT IN ROMANIA - expozitia vehiculelor de fabricatie romaneasca va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Transporturi, sambata incepand cu ora 9:30. Data: 25 Mai 2013
                    Localizare: Platou Facultatea Transporturi, Universitatea Politehnica Bucuresti
                    Pret bilet intrare: Aces liber
                    Organizator: Retromobil Club Romania

Evenimentul dedicat tuturor vehiculelor fabricate in tara noastra este organizata de Departamentul Autovehicule Rutiere si RETROMOBIL CLUB ROMANIA si este la cea de-a doua editie.

Evenimentul va reuni pe platoul din fata Facultatii de Transporturi (9:30-13:00) automobile, autoutiliare, camioane, motociclete si motorete de fabricatie romaneasca.

Editia din acest an a expozitiei este dedicata automobilului PERSU, de la fabricarea caruia se implinesc 90 de ani. Aurel Persu a fost un inginer care a reusit fabricarea primului automobil cu un coeficient aerodinamic de numai 0,22, o cifra greu de atins si in ziua de azi.

VINO SAMBATA SA VEZI CE ALTE MASINI SURPRINZATOARE AU MAI FOST REALIZATE IN ROMANIA!

Comment

• Si loganul ar trebui sa fie pe acolo... la cum il ia rugina zici ca si-a facut veacul deja.

Comment

• Felicitari lu Viperu pentru Locul 2 la Campionatul National De Indemanare Auto.
                        Attached Files
                        B 51 PWW - Loganist.

Comment

• felicitari si din partea noastra!

Comment

• bravo vipere

Comment

• Bravo Viperutu, inceput bun!
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment