Deplasari Ne-/anuntate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma skandal...tu vroiai sa-mi iei grila ah??te tin eu minte)
    low....&.....slow

Comment

• eh , alexutzule , pai cum sa ti povestesc , pur si simplu am vrut sa vad din ce material este ..........................................merge?)))

ce de pozeeeee mai am si eu vreo 250 si ceva filmulete ... dar plec iar din bucuresti si nu am timp sa le pun azi ,poate pe seara ...

Comment

• foarte frumos a fost, ce rau imi pare ca n-am putut sa vin si eu...

Comment

• bine hai ca te iert:p...ne bucuram ca ne-ati facut vizita asta...ati mai readus mioveniu la viata...sper ca v-a placut locatia pt 14...din pacate nu m-am gandit sa va aratam in interioru restaurantului ca sa va dati si voi o parere..speram sa iasa ceva frumos pe 14 iunie...sa fie toata lumea multumita
          low....&.....slow

Comment

• ma galagiosilor..daca va mai prind la pitesti va pun cuie la roti .toata stima pentru voi.jokere ..esti putin plecat teleleu ,te-ai tinut de cuvant si ai facut poza cu skandal alb-negru.skandal despre tine nu am ce sa zic decat ca cine te-a propus pentru functie a stiut ce face.fof sa mergi incet ca aia 210 cai din filtru sunt foarte naravasi).mcd sa nu mai vii cu serpii aia ca zic astia ca e expozitie de reptile....in fine .baieti de nota 10.sper sa ne mai vedem pana pe 14.va multumim pentru efort. eu unu cred ca a meritat si sper ca nimeni nu a plecat dezamagit .
            [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• frumoase poze frumoasa intalnire, chiar baieti de nota 10 la bucuresti... cat de curand sper sa va facem si noi ''una'' vizita !
              Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• Chiar a fost tare ....am montat burlaneee sport,am escaladat muntii, am speriat participantii la trafic(prietenii stiu de ce) ce sa mai o zi marfa in natura....multumiri baietilor din Pitesti/Mioveni pt ospitalitate...si chiar trebuie incercata piscina pe 14...numai bine
                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                sigpic

Comment

• a fost foarte tare!!! felicitari. ma oftic ca eu nu am putut sa vin. asta e. poate data viitoare
                  From all the things i`ve lost i miss my mind the most

Comment

• Intradevar o super intalnire..ca sa nu mai zic de escapada pe E81.Super primire din partea baietilor din Pitesti si Mioveni.De abia astept data de 14 Cosmine data viitoare mergem mai departe de cascada aia?

Comment

• NORMALLLLLLLLLLL mai am ce sa va arat D
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• A fost cel mai tare fulger la care am participat pana acum,la cat mai multe iesiri de GENul asta ca merita fiecare moment.Bravo!
                        Nici nu ma indoiesc ca nu mai ai ce sa ne arati))

Comment

• Multumim celor din Pitesti si Mioveni pentru caldura cu care ne-au primit sper sa pot ajunge pe 14 iunie la regionala imi doresc foarte mult, micii aia au fost buni buni. Misto rau pozele, bai in vara trebuie macar o drumetie de-asta sa mai facem prin munti prin salbaticie frumos, la racoare la o aventura printre ape si stanci, este fenomenal!!! Apropo, am uitat skandal sa-ti cer aparatul, facusem in drumul spre Bucuresti 199.000 km, am facut poze cu telefonul pana la urma, mai urate dar merg. Baieti, imi place despre voi, GGen.

edit: am invatat de la skandal ca noaptea trebuie sa mergi cu farurile aprinse)).
                          Last edited by aleXpeed; 18 May 2009, 13:02.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• dar nu a fost fulger...a fost filtru sport
                            Frumos baieti , a iesit meserie.
                            GMV-ule , hai ca am ajuns si cu bine acasa , sper ca nu te`am speriat cu stilu mai sportiv, dar am o scuza , filtru sport

Comment

• Mersi pentru poze Mr. Jocker!
                              Respect si pentru baietii din Pitesti/Mioveni pentru ospitalitate, drumul la bancomat, locatie si atmosfera!
                              Pe 14 iunie se intrevede mare party, mai ales daca dau baietii aia drumul la piscina
                              sigpic
                              ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• noi zicem ca o sa fie data drumu piscina pana pe 14 Iunie...am facut si cateva poze la restaurant ca sa poata vedea toti cum e...sunt puse pe INTALNIRI NATIONALE...
                                ne-a facut mare placere ca ne-ati vizitat...super de treaba toti!!!
                                salutari tuturor!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google