ma skandal...tu vroiai sa-mi iei grila ah??te tin eu minte)
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
eh , alexutzule , pai cum sa ti povestesc , pur si simplu am vrut sa vad din ce material este ..........................................merge?)))
ce de pozeeeee mai am si eu vreo 250 si ceva filmulete ... dar plec iar din bucuresti si nu am timp sa le pun azi ,poate pe seara ...
Comment
-
bine hai ca te iert:p...ne bucuram ca ne-ati facut vizita asta...ati mai readus mioveniu la viata...sper ca v-a placut locatia pt 14...din pacate nu m-am gandit sa va aratam in interioru restaurantului ca sa va dati si voi o parere..speram sa iasa ceva frumos pe 14 iunie...sa fie toata lumea multumitalow....&.....slow
Comment
-
ma galagiosilor..daca va mai prind la pitesti va pun cuie la roti .toata stima pentru voi.jokere ..esti putin plecat teleleu ,te-ai tinut de cuvant si ai facut poza cu skandal alb-negru.skandal despre tine nu am ce sa zic decat ca cine te-a propus pentru functie a stiut ce face.fof sa mergi incet ca aia 210 cai din filtru sunt foarte naravasi).mcd sa nu mai vii cu serpii aia ca zic astia ca e expozitie de reptile....in fine .baieti de nota 10.sper sa ne mai vedem pana pe 14.va multumim pentru efort. eu unu cred ca a meritat si sper ca nimeni nu a plecat dezamagit .[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
Chiar a fost tare ....am montat burlaneee sport,am escaladat muntii, am speriat participantii la trafic(prietenii stiu de ce) ce sa mai o zi marfa in natura....multumiri baietilor din Pitesti/Mioveni pt ospitalitate...si chiar trebuie incercata piscina pe 14...numai bineIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Multumim celor din Pitesti si Mioveni pentru caldura cu care ne-au primit sper sa pot ajunge pe 14 iunie la regionala imi doresc foarte mult, micii aia au fost buni buni. Misto rau pozele, bai in vara trebuie macar o drumetie de-asta sa mai facem prin munti prin salbaticie frumos, la racoare la o aventura printre ape si stanci, este fenomenal!!! Apropo, am uitat skandal sa-ti cer aparatul, facusem in drumul spre Bucuresti 199.000 km, am facut poze cu telefonul pana la urma, mai urate dar merg. Baieti, imi place despre voi, GGen.
edit: am invatat de la skandal ca noaptea trebuie sa mergi cu farurile aprinse)).Last edited by aleXpeed; 18 May 2009, 13:02.
Comment
-
noi zicem ca o sa fie data drumu piscina pana pe 14 Iunie...am facut si cateva poze la restaurant ca sa poata vedea toti cum e...sunt puse pe INTALNIRI NATIONALE...
ne-a facut mare placere ca ne-ati vizitat...super de treaba toti!!!
salutari tuturor!!!
Comment
Comment