Deplasari Ne-/anuntate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neatza ppl!! SUnteti pregatiti de drumetie? Splipi, prosoape, adidasi de football....tot tacamul?
    Pt cei care ramaneti in Buc, cred ca stiti deja ca ne pare rau ca nu putem fi cu totii acolo, dar vor mai veni okazii
    Sper sa iasa caterinca maxima!!! Ne videm la Praktiker!!!!

sigpic

Comment

• Ce repede s-a facut diminieata
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

• Drum bun si sa va intoarceti sanatosi acasa.. satui, distrati si fotbalizati
        REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• ne-am distrat, chiar a fost marfa... noroc ca am reusit sa vin pana la urma.
          Pentru doritori aveti aici arhiva
          poze: http://s4.transfer.ro/storage/poze-b98ea.rar
          filmulete: http://s4.transfer.ro/storage/filmulete-29c84.rar
          B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• buna seara lumeeeeee,am facut si eu un ochi ca ala de sticla inca mai doarme,belea a fost,belea a iesit,meniul a fost ca pentru aia internati in spital(foarte putin bezme e martor) nasol ca nu ma incape tricoul lui d-mn primar de mioveni,bine ca nu ma vad cu ambii ochi ce frumusete de barbat sunt ca ma ceream singur in casatorie acum ma bag sa dorm si pe partea stanga ca pe dreapta am dormit,pacat ca nu am avut sclipii la mine sa pot da si eu apa afara din piscina
            sigpic
            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• hihih..iar v-am tras-o ))
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Nene cosmine data aviatoare daca te treci pe lista vom sta linistiti ca nu o sa apari !!
                Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Cosmine, surpriza ar fi fost sa nu vii nu ca ai venit.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• da vitriol , corect )

bucurestiu la inaltime , o prezenta numeroasa , masini curate si tin sa felicit campioana la fotbal : FOF , Bezme , GMV , Lancer si Bobby . ( edit : si MCD ... uitasem , scuzele mele ) ms FOF

multumiri fotografilor , la inaltime ca intodeauna .
                    Last edited by skandal; 15 June 2009, 00:13.

Comment

• si de MCD ai uitat ? rusine...

Comment

• yo unu' puteam sa pun pariu ca jokeru o sa vina iar.. poate o sa vin si eu.. pe jos.. la o intalnire.. sau poate ma ridica si pe mine bezme cand vine el.. sa-mi povestiti si mie cum a fost, poate ma convingeti sa nu ratez si sibiul
                        REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• Am gasit cateva poze ratacite prin telefon. In ordinea afisarii:
                          1. Autoturismul personal la primul drum lung "pe burta". H&R FTW!
                          2. Dupa parerea mea cel mai aratos Logan din provincie. Simplu curat si cu o garda la sol de invidiat! 205/40 R17 cu arcuri FK si amortizoare scurtate/intarite. Giugiuc!
                          3. Reprezentatul de soi al Logan Club Bucuresti, domnul dsign la un mic pitstop. Se poate observa in imagine operatiunea de schimbare a bratului inferior al suspensiei fata la Logan. A se observa si cei cativa curiosi care mai mult ca sigur voiau sa afle secretele masinii
                          Attached Files
                          sigpic
                          ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• am si eu o rugaminte.. sa nu va mai caut pe fiecare! pozele loganistilor bucuresteni... sa ajunga si la mine..

va rog sa-mi trimiteti pe mess...
                            id: sirchirie
                            sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                            Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• imi pare rau ca nu am mai putut ramine pina la sfarsit,dar oboseala si-a facut efectul si nu mai rezistam si daca ramineam si la fotbal murea rama la 2 metri sub pamint si asa pe unde calc eu numai creste nimic,restul a fost belea mare frumos bv noua si celorlalti a iesit frumos rau ce teapa si-au luat astia care nu au mers mama mama sa nu le trimite-ti poze glumeam puneti-le mai repede sa ma vad si eu in jpg-uri
                              sigpic
                              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• misto, dar am prins o noua fobie si incep sa le dau dreptate baietilor de la Ruitiera si de la ARR cand iau taloanele pentru stopuri "TUNING" , adica ori dinalea din targ cu "leduri<lexus style>" sau normale si facute fumuriu inchis!
                                Fuarte Nervos !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google