diseara o sa le bag..ca sunt la munca Ce mi-as fi luat o zi de concediu sa stau cu burta la soare pe Arges asa....uhuhuu
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
inca cateva poze, ultimele fiind facute la Curtea de Arges si Barajul Vidraru http://s4.transfer.ro/storage/transf...ee1238d4f0.zip
Comment
-
Originally posted by DomnulK View Postmisto, dar am prins o noua fobie si incep sa le dau dreptate baietilor de la Ruitiera si de la ARR cand iau taloanele pentru stopuri "TUNING" , adica ori dinalea din targ cu "leduri<lexus style>" sau normale si facute fumuriu inchis!
cand ma ofticam eu... zicea lumea ca am ceva la cap. Ce sa-i faci, sunt unii care in loc sa dea 20 lei in plus la un schimb de ulei si sa puna ulei mai bun, ii cheltuie pe spray cu vopsea neagra pt stopuri.
Imi mentin afirmatia ca daca nu reusesc sa evit vreun zmeu de-asta cand pune frana, ma judec cu el in civil si ii cer masina ca despagubire. Si sub ochii dumnealui o fac praf cu buldozerul.
Comment
-
-
Originally posted by vodka View Postnu-mi dati si mie un premiu?
pt cea mai jegoasa masina? hai c-am fost cuminte
si tu ai stopuri dinalea facute fumurii Stanley82?
Luav-ar politia talonul al toti cu dinalea de "tiuning" , tiunig+fumurii sau stock fumurii.Last edited by NerviiMei; 15 June 2009, 12:27.
Comment
-
Bucurestiu va multumim de prezenta numeroasa si galagioasa )) noi am incercat sa fie cat mai bine ....
Multumim si pentru cupa chiar a fost o surpriza )
si personal ii multumesc lui skandal pentru ajutor....Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
-
plafoniera gasesc in vitan,dar o gasesc si cu marginea acea de aluminiu? ca vrea si sunca mea sa isi puna pt cei ce urca in spate(adica nimeni) lumina
plecare din parcarea fabricii DACIA nasol ca era inchis ca ciordeam eu vreo 2-3 plafoniere luavar talonu' militia pt cei cu stopuri date cu maclavaitsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment