sa traiasca caravana Mosu` Rally Team, multa sanatate, fericire si SARBATORI FERICITE!!!!
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
Oaseleeeeee!!!!! AAAAUuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Piiiiiicaaaaaaaachuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Comment
-
Super ieseala! Felicitari celor care s-au incumetat sa se dea pe 'gheata'... Vipere, ia-ti alta albie nenica...
Imi pare rau, dar datorita unor probleme de sanatate nu am putut rezista pana la sfarsit (si nu, din pacate nu mi-a fost rau de la alcool, era mai bine asa)
Ma dreg repede si revin in forta!
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
Comment
-
se stieeee........ ceai de struguri si fanta de afine ))) a fost super aseara ..... cand mai mergem ?Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by roxana22 View PostImi pare rau, dar datorita unor probleme de sanatate nu am putut rezista pana la sfarsit (si nu, din pacate nu mi-a fost rau de la alcool, era mai bine asa)
Ma dreg repede si revin in forta!
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
sa te faci bine si sa revii in forta,ca nu am cu cine ma pupa si io si pt tine special,un CRACIUN FERICIT !!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Merci frumos NYT pentru urarea speciala :*
Deal, ma recuperez repede - se stieeeeee
Petrecere frumoasa in continuare tuturor!
Comment
-
Deci mi-am spart cadita.. si noada odata cu ea )..
Pelerinajul Mosu' Rally Team a fost un succes.. chiar daca era mai mult gheata decat zapada.. a meritat..
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!
Comment
-
Zapada , soprane am avut in masina , de baut am baut numai ceai si o gura de afinata ..restul a baut Roxana ...pana
Multumesc pentru salata ,sosete si ceai ...
In rest majoritate trista si spargatori de seminte ...
Craciun Fericit si imi pare rau ca nu am mai poposit la popas dar eram rupt de somn
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postsi imi pare rau ca nu am mai poposit la popas dar eram rupt de somnsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment