Deplasari Ne-/anuntate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• GOLAN91 nu fi suparat pentru locu 4.
    E bine stai linistit.
    Iei locu 1 data viitoare la ploiesti.
    B 51 PWW - Loganist.

Comment

• felicitari baieti , ramane cum am stabilit !

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
        Carrefour Colentina nenea, ne vedem acolo?
        Imi pare rau ca n'am putu ajunge, nici La Carrefour, nici la Poli, dar asa se intampla cand trebui sa mergi in 153246987523646 de locuri, fara masina!

Data viitoare sper sa fie cu noroc!
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Felicitari baietilor pentru participare si pentru premiile abtinute.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Felicitari baietilor. Viperutu deja devine un obisnuit al podiumului, bravos.
            Felicitari si lui Golan91, bravos, avem un mic dsign. Bravos lui.

Vad in schimb in majoritatea fotografiilor un om care se implica foarte mult.

Felicitari Roxana si celorlalti care au fost implicati in acest eveniment. Bravos.
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Multumesc frumos, PAU!
              Pai nu trebuie? Fapte, NU vorbe! ;)

Daca am zis c-o facem pe treaba, o facem! Daca tot spunem ca suntem un Club activ, asa vom fi!

Intre noi fie vorba, sunt foarte mandra de asta micu' al nostru! A fost prima lui competitie si s-a descurcat super!
              Event planner

Comment

• bravo bravo , pacat ca nu am putut ajunge deloc si eu sa va vad la treaba.

Comment

• Felicitari pentru participare si scuze ca m-am pierdut pe drum, dar am ramas fara bani de inscriere... se mai intampla cand castiga romania
                  sigpic

Comment

• Va multumim pentru sustinere, pentru urari, si pentru ca ati fost alaturi de noi cum ati putut.. cei mai multi cu sufletul, dar oricum tin sa fac cateva mentiuni speciale..

Roxana - sa descurcat excelent ca navigator/copiloata si intretinatoare de atmosfera.

Marius_laudat - sustinere 100%, am avut tot ce am avut nevoie cand am avut nevoie..

Matheo - pentru micul ajutor tehnic

Golan91 - ai reprezentat alaturi de mine LoganClub, si intr-un fel m-ai motivat sa scot un timp mai bun

Ady-Ionutz - Spus si Lacri, pentru baia cu sampanie

Jokeru, Mikelangelo, Evali, Marius (din nou) - pentru poze, instantanee, filmulete, momente Kodak..

Mi-a facut placere sa reprezint clubul alaturi de colegi, am cunoscut si alti pasionati, am facut poza cu 3 fete frumoase, si mi-am facut stocul de ceaiuri de plante!!! )

Bravo LCB!!!
                    REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• Felicitarile mele baieti pentru participare si ca ati reprezentat Logan Club Bucuresti cu succes. Imi pare rau ca nu am fost si eu sa particip dar nu eram in Bucuresti. Poate data viitoare.
                      Felicitari si tuturor celor care i-au sustinet pe baietii nostri si au avut grija ca ei sa aibe parte de o atmosfera calda.
                      Bravo, bravo, bravo.
                      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• doritori pentru la mare week asta ?

Comment

• Noi (eu cu cativa prieteni) mergem cu cortu si nu stiu pe unde o sa ajungem.. ne intalnim pe acolo..
                          REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• Unde vrei sa mergi FOF?
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• La Sonikel mergem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fie veselieeeeeeeeeeeeeeeeeee
                              No Stress !
                              http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

• da da , la sonykel(eforie sub) , plecam vineri seara.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google