Prezent...am fost si miercuri si am stat2ore cu Alin si merg mereu cu aceeasi placere...merg cu masina si la intoarcere ma duc la slatina ...la dus am 4 locuri si nu percep taxa ... Aline vezi cum faci sa nu lipseasca Criu ca altfel plec...
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
Originally posted by search_me71 View PostOk... ma bag si eu cu Black Angel ... si mai am 2 locuri libere
Dar ...
1) ... la ce ora este plecarea din Bucuresti ?!... si locatia de intalnire ?! (preferabil A1 - zona de la Autogara Militari pana la Mc.Donalds)
2) ... care este lista celor care merg (intre 90% si 99%)
hai sa zicem asa:
01. search_me71 ... 2 locuri libere (bancheta spate)
02.
03.
P.S. eu stau in Militari, aproape de autostrada ... cine vrea sa ocupe cele doua locuri libere sa vina la Autogara Militari (NU cer bani sau alte favoruri)
... plecam organizat... sau fiecare pe barba lui ?!
Eu vreau sa merg dar nu stiu unde-i locatia in Mioveni.In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View PostPrezent...am fost si miercuri si am stat2ore cu Alin si merg mereu cu aceeasi placere...merg cu masina si la intoarcere ma duc la slatina ...la dus am 4 locuri si nu percep taxa ... Aline vezi cum faci sa nu lipseasca Criu ca altfel plec...
Hai baietii, diseara caternica maxima.Last edited by al!n; 2 September 2011, 12:04.
Comment
-
Originally posted by search_me71 View Post1) ... la ce ora este plecarea din Bucuresti ?!... si locatia de intalnire ?!
... plecam organizat... sau fiecare pe barba lui ?!
Eu vreau sa merg dar nu stiu unde-i locatia in Mioveni.
Si daca ai loc liber ma bag si eu.
Sau vin la MilitariB 51 PWW - Loganist.
Comment
-
Originally posted by maryus_laudat View PostPoti sa vi la Carol si plecam coloana.
Si daca ai loc liber ma bag si eu.
Sau vin la Militari
Te iau, no problem !In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
Comment