Originally posted by fuguletz
View Post
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
Sambata => antrenamente, duminica => concursul propriu zis!
@Dark: STAAAAAAAAAAI, mai nene, acasa!
Offtopic!
BAN IP !Last edited by CataFOF; 26 October 2011, 18:16.
Comment
-
SALUTARE..duminica LOGAN CLUB PITESTI sarbatoreste 3 ani de la infiintare daca aveti placearea va astepteptam pe la noi sa "ciocnim" un pahar cu suc si sa spargem o aluna....la stadionul N Dobrin incepand cu oarele 17Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Comment
-
...restul e LOGAN !!!
Sa fie veselie!!!
La mine a cedat de tot frana de mana, s-a rupt cablul de actionare de sub maneta. Dar cu asa sustinere, in 3 roti si tot ma dau!!!
Comment
-
@SDP: imi cer scuze, dar nu-ti inteleg intrebarile?
Fiecare participant s-a inscris individual (ei hotarand daca, din punct de vedere tehnic si material, sunt ok pentru a participa - lista de inscriere fiind deschisa), reprezentand, totodata, clubul de apartenenta
@Dani: vorbim noi!Last edited by roxana22; 28 October 2011, 14:31.
Comment
-
N-am facut asa ceva si nici n-am s-o fac vreodata (cu saritul la gat), stiti bine (sper)!
Fiecare este liber sa anunte ca reprezinta ce vrea, nimic nu este obligatoriu. Ce e frumos si ce inseamna, de fapt, apartenenta la un club, stim cu totii :PLast edited by roxana22; 28 October 2011, 15:47.
Comment
-
Am scris ma ca sunt de la Trabant Club Bucuresti, dar n-a aparut pe listaLast edited by dsign; 28 October 2011, 15:48.
Comment
-
am vorbit cu baietii la poli azi , se anuleaza ora 9 la petrom , am zis sa schimbam ora de la 12:00 , cine vrea si poate , vine direct in parcare carefour militari.
dupa festivitatea de premiere , am fost invitati la pitesti , fac 3 ani de existenta si poata da`m o fuga pana la ei.
ne combinam la masini , sa iesim mai ieftin.
Comment
Comment