Va asteptam in numar cat mai mare sa facem spectacol..
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
-
-
1. Asa va vreau , vuvuzelele turbo ...o s`o iau si pe cea de la Lanceru` , sa facem atmosfera...
2. Eu dupa cum ziceam o sa aduc cortul +2 pereti sa nu ne bata vantul in frunte...aduce`ti va rog o masa si ceva scaune ...sa ne odihnim la un ceai/tuica fiarta etc.
3. AICI aveti toate detaliile despre concurs...pe scurt , avem 5 participanti(cred) , taxa inscriere 100ron .
4. Duminica de la ora 09:00 incepe treaba acolo , ne vedem cu toti la un 09:00 la petrom Iuliu Maniu si plecam la Carefour?
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View Postfofule adu berea sa ne facem auziti
PS: puteti sa "fentati" camerele pentru rovigniete daca iesiti pe prelungirea ghencea si apoi pe centura pana la carrefour
Comment
-
eu am un steguletz.. cine imi mai aduce unu sa ma dau cu 2??
Comment
-
La ora 9:00 ne vedem la petrom iuliu maniu ... voi fi acolo ... rovigneta am pe tot anul(dupa gluma care-a facut-o matheo m-am invatat minte)
Din cate tin eu minte, mai am si eu 1 perete de pavilion, pe care o sa-l aduc si eu(cel mai tare ar fi sa bata vantul pe unde nu e perete)!
Darksid3 vezi ca sambata si duminica te vrem sustinator, nu acceptam refuzuri!!!!Last edited by fuguletz; 26 October 2011, 16:27.sigpic
Comment
Comment