If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
orcum e week !!! si e bine si pe la un ora 18;00 la kiss...sau la poli...si plecam de acolo
deci eu propun asa;
1. fiecare sa aduca ceva de acasa sa facem un foc de tabara{ca in poveste )} si un gratar copios!
2.toate restaurantele vor fi rezervate sau inchise...(parerea mea}asa ca trebuie sa ne luam masuri de atac...
3.putem cumpara vineri din real fiecare ce vrea...
4. un gratar ne ar trebui (am 1 buc dar e f mic..)
Last edited by valy_kpt; 21 December 2011, 15:02.
Reason: Automerged Doublepost
e bun un gratar in zeama dupa efortul de pe partie.
eu aduc gratarul , lemne , instrumente si ceva carne , cine se mai baga , sa aduca carbuni , carne , etc
As fi mers si eu dar, sunt plecat din Bucuresti, asa ca va doresc distractie placuta si multa, multa zapada, pe partie.
Poate facem si prin ianuarie o iesire la Predeal, ca anul trecut, ca atunci voi putea merge sigur.
ok , ok ! cum vreti ... eu ma bag oricum dar nu vad ca si locatie unde sa frigem carnita !
sus la 3 brazi dupa Predeal este un plai mare unde incap masinile si este si loc gramada sa faceti foc si gratar
eu am facut un revelion acolo in stilul asta. merge un gratar si un vin fiert la ciaun ...mama mama. doar sa nu bata vantu ca ma ingheata micii pe gratar
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment