S-a bifat, Andu! Haide inca 2 si o comitem
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
-
Originally posted by roxana22 View PostCata, mergem si noi weekendul viitor la mare, daca umplem masina .
Asadar, avem 3 locuri libere, mai gasim 3 doritori?
Originally posted by andu_4all View Postdacă se poate as vrea sa fiu eu unul din acei doritori !
ps: e o deplasare fulger , sau întreg weekend-ul ?
Originally posted by darksid3 View PostStati acas' !
Comment
-
pana mea la mn e trist daca da astia bani ma anunt daca nu da e sa nu dea imi pare rau vb serios
Ai reusit performanta (nu unica, ce-i drept) de a sodomiza limba romana intr-o singura fraza. Pana ta de alta data, virgulele inexistente, prescurtarile ce nu-s conforme Regulamentului de forum. Considera asta un avertisment verbal pentru ca deja ai poza color, facuta!Last edited by darksid3; 24 June 2012, 18:58.
Comment
-
Pentru cei care raman in weekendul acesta in Bucuresti:
Ne pregatim de START-ul celei de-a 3-a etape a CNIA 2012! Va asteptam, cu mic, cu mare, incepand cu ora 10:00 (atat sambata, cat si duminica) in parcarea Carrefour Militari - Bucuresti.
Promitem surprize si de aceasta data! So, be there!
Comment
-
Maine va fi finala la care sunt concurent, la Radio ZU.
Sunt constient ca nu mai am nici o sansa.
Daca doriti sa veniti, sa ma sustineti indiferent de rezultat, va astept maine intre orele 15:00 - 15:45 la Baneasa Shopping City(langa patiseria Paul si magazinul Reserved).
Daca nu ma gasiti pe acolo , aveti numarele mele : 0765470038 / 0726722504sigpic
Comment
-
Comment
Comment