If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce ziceti pentru vineri seara, au inceput sa dea NEED FOR SPEED 3D. La SUN PLAZA e la 22:20 ultimul si la PLAZA ROMANIA la 22:30 . Pentru studenti biletul e intre 21 si 24 de lei ceva de genu ( daca aveti ochelari 3D sau nu...eu nu am si pentru cei care nu sunt/mai sunt studenti :P 32, 34 va uitati pe link-uri si voi
Vineri, 21 martie, in club Bellagio: PARTY DEDICAT PASIONATILOR DE MASINI!
Daca ai o masina tare de tot si vrei sa o expui in fata clubului, suna-l pe Horia de la JanteNoi la: 0731318287. Daca vrei sa faci rezervare, suna la: 0722323324
Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: http://www.4 tuning.ro/evenimente-auto/vineri-21-martie-in-club-bellagio-party-dedicat-pasionatilor-de-masini-21931.html
Eu voi fi pe Babarunca, la cele 2 treceri si pe Poiana.
Manifestarile golanesti-manelistice de prin cluburi nu se pot numi "party dedicat pasionatilor de masini". Adica cum? Daca pe mine m pasioneaza filatelia nu am voie la petrecere ?
Ca tot a venit primavara si vremea e de partea noastra , hai sa facem o mica plimbare la Silistea Gumesti pe Aeroport
Liniute , cerculete , gratare
Fiecare e liber sa faca ce vrea acolo ... Cine nu vrea sa se dea cu masina poate sa faca gratar e destul loc.
Acolo e cel mai bine pentru genu asta de intalnire plus ca nu o sa avem treaba cu politie.
Sunt ff multe rivalitati in Pitesti intre baietii cu masini puternice ... acolo va puteti face de cap !!!
Mergem ori pe 05.04.2014 ori pe 06.04.2014
Plecarea se face la ora 10 dimineata ca sa avem timp pentru toate !!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment