Un filmuleț mic, și din cauza drumului prost din Ploiești, n-am reușit să fac poze clare.
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
ROTAC Race 1
Motor Park Romania
Comuna Adancata, Judetul Ialomita
Prima cursa din seria ROTAC 2015 se va desfasura pe MotorPark Romania, in varianta de 3.3 km, sens de parcurgere orar. Inscrierile se pot face online, pe www.rotac.ro/tickets sau la circuit.
Program:
09:00 - 12:00: Inscrieri si inspectie tehnica
10:00 - 13:00: Antrenamente libere si masuratori
13:00 - 14:00: Pauza
14:00 - 18:00: Sesiuni cronometrate
18:00 - 19:00: Festivitate de premiere
Comment
-
sigpic
Comment
-
Campionatul National de Indemanare Auto
Prima etapa a Campionatului National de Indemanare Auto 2015 va avea loc in perioada 09 – 10 Mai in Bucuresti in parcarea – Colosseum Retail Park
Va invitam la etapa I - Cupa Colosseum - CNIA 2015
Invitat special: Titi Aur
Sambata 9 mai dupa ora 14.00 antrenamente
Duminica 10 mai 10.30 cocursul
Colosseum Retail Park
Soseaua Chitilei, nr 284 sector 1 Bucuresti
Eveniment în București, găzduit de GTAutoClub - Campionatul National de Super Slalom pe Duminică, mai 10 2015
Comment
-
Demo Drift Autovit
Eşti pasionat de maşini?
Atunci nu rata evenimentul organizat in data de 16 MAI 2015(sambata ) incepand cu orele 11:00 ,in incinta targului de masini AUTOVIT aflat in Splaiul Unirii nr. 450 .
La acest eveniment aveti ocazia sa ii vedeti pe cei mai buni piloti de drift , din tara .
Intrarea la acest eveniment este cu plata
Acces auto - 10 ron
Acces pietonal - 3,5 ron
Biletele se achizitioneaza in ziua evenimentului de la portile de acces auto/pietonal .
Event in București by Vitan-Auto.ro and Târgul Vitan on Sâmbătă, mai 16 2015 with 124 people interested and 867 people going. 43 posts in the discussion.
anunturi, auto, gratis, masini, vanzari, second, hand, germania, rulate, bucuresti, cumparari, targuri , vitan, piata
- Demonstratie - Scoala De Role - Cosmin Dumitru ( antrenor )
- Demonstratie - AIR SOFT - 4UCAR.ro
1 VIOREL PRISACAR (Pacco) - NISSAN 200SX
2 RAZVAN STAN - NISSAN 350Z
3 ALEX DUDU - NISSAN 200SX
4 GRADINARU ALIN - BMW E36
5 ANDREAS OPRISAN - BMW E36
6 EVL SANTOS - BMW E30
7 RADU VADUVA - BMW E36
8 ROBERT PANA - NISSAN 200SX
9 JUSTIN MIU - NISSAN 350Z
10 CATALIN OLTEANU - BMW E36
11 MADALIN GRIGORIE - BMW E30
12 VLAD DANILA AKA DUDU - NISSAN 200SX
13 FERY DRIFT - BMW E46
Comment
-
Da !
La ora 6:00 AM ne vom vedea la benzinaria MOL de pe bd. Theodor Pallady de la iesirea spre A2.
Din ce stiu eu suntem asa: eu, Felix.m, Vali_VRN, bogdannel, Lau911, Claudiu.GIT, Matheo + probabil ca mai vin.
Comment
-
Alba Motor Challenge 2015
In perioada 23-24 mai, la Alba Iulia se va desfasura cel mai important eveniment automobilistic al judetului, aflat la cea de-a XI editie, Alba Motor Challenge, etapa a doua a Campionatului National de Viteza in Coasta 2015, promite sa fie o etapa plina de culoare, in una dintre cele mai frumoase locatii din tara! Va asteptam la Alba Iulia!
Comment
-
Clinceni Airshow
Ca în fiecare an, Aeroclubul României organizeaza un spectacol aviatic dedicat copiilor!
O tradiție deja, Clinceni Airshow se va desfăsura pe 30 Mai 2015 (zi de rezervă 31 Mai 2015, depinzând de vreme) începând cu ora 10,30, la Aeroclubul Aurel Vlaicu - Clinceni.
Vă asteaptă o zi plină de adrenalină și spectacol, cu participarea
Hawks Of Romania
Blue Wings Romania
White Wings
The Pelicans
Invitati speciali:
Forţele Aeriene Române
INCAS - Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Aerospatiala "Elie Carafoli"
Iacarii Acrobati Aerobatic Yakers
TNT Brothers
Multe alte surprize!
Vă așteptăm!
Last edited by geo_ultras; 25 May 2015, 10:29.
Comment
-
Hai sa facem adunarea clubului acolo, la Clinceni. Poate ne prezentam frumos
Eu merg oricum
Comment
-
Legat de showul de la Clinceni, ar fi frumos sa tinem intalnirea saptamanala acolo.
------------
Propun sa ne intalnim sambata, 30 mai, la benzinaria OMV Grozavesti (Vasile Milea) la ora 9. Plecarea catre Clinceni la 9:30.
------------
Rog doritorii sa se anunte. Eu unul am minim doua locuri libere deci ne putem organiza cu transportul.
Comment
-
Sambată, 30.05.2015, LoganClub Bucuresti se va deplasa catre showul aviatic de la Clinceni.
===========================
Plecarea se va face de la la OMV; bd. Vasile Milea, ( Grozavesti ).
Ora: 09.00.
===========================
Anuntati-va prezenta va rog.
1.
2.
3.
4.
5.
.......sigpic
Comment
-
Comment