If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Monetarul sa inteleg ca il dam sambata la intalnire pe stickere. Totusi ai spus pe cealalta pagina (edit: sau in alt topic nu mai stiu unde am citit azi) ca luni le avem, eu de exemplu nu le pot lua sambata cealalta de la tine tot la intalnire? Mi se pare cel mai comod. Si sa nu uit poimaine sa iti dau banii si pentru colantul ala caci cu cinstitul oricum rezolvam, nu scapi
1. CRISNEG 2 seturi complete(20 ron)
2. Stanlei_82 - 2 seturi ca poate se strica ceva la montaj ( 20 ron de la nashu mare)
3. Benoclu 1 set(10 ron)
4. aleXpeed - 1 set (10 ron). Vreau sa le am, nu sa le montez cel putin pe fata.
5. skandal 1 set ( rosu se poate ? )
6. playmo - 1 set
ce smecheras esti tu alex ;)))) , luni le aveti pentru ca eu atunci ma intorc in buc, cum am mai zis duminica e ziua tatei.
Alex, o rezolvam noi cumva, intr-o zi mergem frumusel la Vitan,(stiu eu unde) si luam si in maxim o ora le ai si puse sa te poti mandri cu ele
si cinstea vedem noi , ca doar suntem colegi(poate o sa te rog odata sa ma aduci
acasa din vreun club ) )
asadar si prin urmare sambata o sa va rog sa ma scuzati
banii se dau la predare
2. Stanlei_82 - 2 seturi ca poate se strica ceva la montaj ( 20 ron de la nashu mare)
3. Benoclu 1 set(10 ron)
4. aleXpeed - 1 set (10 ron). Vreau sa le am, nu sa le montez cel putin pe fata.
6. playmo - 1 set
7. vitriol - 1 set
8. GMV - 1 set
9. Marianhorduna -1 set
10. Sandugolanu - 1 set
11. ......
3. Benoclu 1 set(10 ron)
6. playmo - 1 set
7. vitriol - 1 set
8. GMV - 1 set
9. Marianhorduna -1 set
10. Sandugolanu - 1 set
11. Amaratul de bezme - 0,9 set
Last edited by crisneg; 13 March 2009, 13:20.
Reason: Automerged Doublepost
3. Benoclu 1 set(10 ron)
6. playmo - 1 set
7. vitriol - 1 set
8. GMV - 1 set
9. Marianhorduna -1 set
10. Sandugolanu - 1 set
11. Amaratul de bezme - 0,9 set
12. miki_stan (mihai) - 1 set.
13. bobbyred -1 set
gata dragii mei...lista se incheie aici:
13 seturi
iar ca sa fie de rezerva facem 15.
acum voi sunteti la intalnire .
Ne vedem luni in buc la un fulger si o berica
Last edited by crisneg; 14 March 2009, 16:24.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment