Chiar nu vi :-s ?
Deplasari Ne-/anuntate
Collapse
X
-
Originally posted by SilviuB View PostChiar trebuie ? ... Eu n-am mai avut asa ceva din 2004 / 2005 sau 2005 / 2006 ( nici nu stiu ce scrie pe parbirz ) ... si circul suficient in afara bucurestiului ...
Cat e amenda ?
Comment
-
1. CataFOF ( 4 pers.) - 1 masina
2. skandal ( 2 pers ) - 1 masina
3. golan91(cred,daca nu cu masina,macar pieton)
4. Valentin_N (1 pers. min) - 1 masina
5. MCD ( 2 pers si o casca )
6. aditzu08 (min 2 pers) - 1 masina
7. vodka (1 pers )
8. sharky (2 pers )
9. sinx (2 pers) - 1 masina
10. Razvan ( stanlei )- 1 masina ( persoane nu se stie inca)
11. sorin_pss (2 pers) - 1 masina
12. cristovoy - nu stiu sigur dar s-ar putea sa vin si eu la regionala
13. PAVEL ( 2 pers )
14. ADI B~06~BAC- 1 masina(2 persoane)
15. lanceru - 1 masina ( 10 suflete ca e caterincos )
16. design - 1 masina
17. Vitriol
18. B 74 NYT - 1 pers.de 96 kg
19. Gionik + CatalinORD - 1 masina
20. Laur+ 1 persoana(nu o confirmat inca) - 1 masina
21. tomu 1 masina si 4 roti pe jante pe 17
22. ovidiu FVL
23. zia (2 pers)-1masina
Comment
-
a disparut si tomu din lista..........
Cei care , din diferite motive, nu mai pot fi prezenti maine, va rugam sa anuntati, ori aici pe forum, ori pe unul dintre cei care au comfirmat prezenta , sa nu stam maine dimineata sa va asteptam degeaba
Vorba lui Laur, "Cine se mai retrage? Cine mai pofteste? hai ca e super oferta "
Comment
-
pai nu se stie ca cei care sunt in lista si nu vin le taiem nasul,amputam un membru si ai dam pe mina organului apropo,e vreo problema daca am sa imi iau statia CB midland(TIR) mai are careva?
eu nu vin la kiss dar maine de la munca direct la practiker militari ne vedem,o seara buna allsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by B 74 NYT View Postpai nu se stie ca cei care sunt in lista si nu vin le taiem nasul,amputam un membru si ai dam pe mina organului apropo,e vreo problema daca am sa imi iau statia CB midland(TIR) mai are careva?
eu nu vin la kiss dar maine de la munca direct la practiker militari ne vedem,o seara buna all
gionik stieeeeeeeeee!
Comment
-
Dormiti ma dormiti ca maine aveti drum. Asa Viorele (ZIA) si tu te duci, mama ce ma ofticati, sunteti aproape toti prezenti si nu pot veni cu a mea. Sper sa ne vedem in iulie la Sibiu!
Comment
-
-
-
sa va fie rusine cu vacanta voastra. poate nu esti seara de seara la kis. acu nu mai ai scuze.
hai frate nu v-ati trezit, vad ca doar canto si alexspeed si-au bagat nasul pe forum pana acum. :P
Comment
Comment