pentru ca toata lumea sa fie multumita, si sa nu existe suparari pentru ca unii au fost de acord cu o sigla, iar altii nu, cel mai bine e sa se supuna la vot aceasta alegere. propun ca perioada de vot sa fie de 3 zile, adica pana miercuri la miezul noptii, repectiv ora 24.
sigle participante:
1. sigla propusa de gmv97
2. sigla propusa de gionik
3. sigla1 propusa de B-53-SDP
4. sigla sigla propusa de skandal
5. sigla1 propusa de DomnulK
6. sigla propusa de usurelu_okok
7. sigla propusa de benoclu
8. sigla1 propusa de odorog
9. sigla2 propusa de B-53-SDP
10. sigla2 propusa de odorog
11. sigla1 propusa de Lucus
12. sigla2 propusa de Lucus
13. sigla3 propusa de Lucus
14. sigla4 porpusa de Lucus
15. sigla2 propusa de DomnulK
16. sigla propusa de fuguletz
17. sigla propusa de SilviuB
18. sigla propusa de Andrey RS + B-63-XKN
19. sigla propusa de alindrgn
astea sunt siglele supuse la vot. aveti 3 zile la dispozitie sa votati, dupa inchiderea poll-ului, sigla castigatoare si cea care o veti face pentru masini, v-a fi cea cu cele mai multe voturi!
aici vor vota doar membrii LOGAN Club Bucuresti. Voturile membrilor care nu fac parte din acest club (Bucuresti) nu o sa fie luate in considerare!
SPOR LA ALEGEREA CEA BUNA! dati un suc la brasov ca mi-am pierdut o ora din viata sa fac poll-ul asta
ESTE O GRESEALA LA DATA EXPIRARII POLL-ULUI!!! DATA CAND VOTUL SE INCHEIE ESTE MIERCURI, 25 FEBRUARIE, LA ORA 24. VOTURILE ULTERIOARE NU SE MAI IAU IN CALCUL!!!
sigle participante:
1. sigla propusa de gmv97
2. sigla propusa de gionik
3. sigla1 propusa de B-53-SDP
4. sigla sigla propusa de skandal
5. sigla1 propusa de DomnulK
6. sigla propusa de usurelu_okok
7. sigla propusa de benoclu
8. sigla1 propusa de odorog
9. sigla2 propusa de B-53-SDP
10. sigla2 propusa de odorog
11. sigla1 propusa de Lucus
12. sigla2 propusa de Lucus
13. sigla3 propusa de Lucus
14. sigla4 porpusa de Lucus
15. sigla2 propusa de DomnulK
16. sigla propusa de fuguletz
17. sigla propusa de SilviuB
18. sigla propusa de Andrey RS + B-63-XKN
19. sigla propusa de alindrgn
astea sunt siglele supuse la vot. aveti 3 zile la dispozitie sa votati, dupa inchiderea poll-ului, sigla castigatoare si cea care o veti face pentru masini, v-a fi cea cu cele mai multe voturi!
aici vor vota doar membrii LOGAN Club Bucuresti. Voturile membrilor care nu fac parte din acest club (Bucuresti) nu o sa fie luate in considerare!
SPOR LA ALEGEREA CEA BUNA! dati un suc la brasov ca mi-am pierdut o ora din viata sa fac poll-ul asta
ESTE O GRESEALA LA DATA EXPIRARII POLL-ULUI!!! DATA CAND VOTUL SE INCHEIE ESTE MIERCURI, 25 FEBRUARIE, LA ORA 24. VOTURILE ULTERIOARE NU SE MAI IAU IN CALCUL!!!
Comment