Sigla LOGAN Club Bucuresti - Vot Final

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1. Thejock3r - 2 buc
    2. skandal - 2 buc
    3. sorin_pss -2 buc
    4. vodka -
    5. Eu4yas -
    6. D.A.S. -
    7. laur - 2 bucati
    8. florynelu - 2 buc

Comment

• O intrebare pe langa , cam ce dimensiuni are? Cat de mare este ? exact ca cel de pa masina?
      Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• parca trebuia sa se dea doar la cei cu un anumit numar de prezente la intalniri....
        Fuarte Nervos !!!

Comment

• Originally posted by florynelu View Post
          1. Thejock3r - 2 buc
          2. skandal - 2 buc
          3. sorin_pss -2 buc
          4. vodka -
          5. Eu4yas -
          6. D.A.S. -
          7. laur - 2 bucati
          8. florynelu - 2 buc
          9. benoclu-2 buc

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
            Nu mi se pare mare sigla. Nici s-o faci sa nu se inteleaga ce scrie . TREBUIE ca sigla sa aibe acelasi loc pe toate masinile! Cine are "shepci" si-o lipeste in aceeasi parte sub "sheapca". acum asta e noua problema???
            @ady_p - poate fi ea cat de mica, la tine nu merge oricum : sticker langa sticker n-o sa vina bine niciodata !

PS. Astazi speram sa intram in posesia preturilor. Dupa primirea lor, se va face colectarea de bani si datul comenzii !!
            Ca un facut .... n-am avut nicio sigla din alea clasice cu LoganClub pe parbriz si nici aia mica cu www.loganclub.ro pe luneta, pentru mine nu a avut niciodata nimeni desi eram dispus sa le platesc in timp ce altii, chiar si noii veniti (nu ma intelegeti gresit, n-am nimic cu ei, doar ca idee) le primeau moka de la prima aparitie ... nici pe asta noua nu o sa o am ...
            sigpic
            Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• marimea ar fi asta ( daca se poate deslusi...)
              @ ady.,...ce te impiedica sa ai sigla? noul sticker pe care-l vei pune pe luneta sau caracterul/comportamentul unora dintre noi ?
              Attached Files
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Eu nu-mi iau pentru ca:
                1. Nu-mi place pentru ca este portocalie;
                2. Am deja pe luneta cate o chestie in fiecare colt mai putin dreapta sus (atentie sofer prost, www.loganclub.ro , GPL);
                3. Nu vad de ce sa mai pun si sigla aia pe spate dupa ce ca am scrisul cu www.loganclub.ro , nu da bine deloc.
                Acum o intrebare mai aiurea. Sigla vad ca se va pune in dreapta sus, unii de ce comanda doua?? Intreb din pura curiozitate.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Cosmin, de ce o iei personal ? Doar pentru simplul fapt ca am citat postul tau ? E o nemultumire a mea, m-am tot simtit dat la o parte de fiecare data pe faza asta, s-a nimerit sa postezi tu, daca posta oricine altcineva, acelasi raspuns il primea de la mine. Intotdeauna, altii au fost mai altfel, daca ma intelegi. Nu am nimic cu tine si cred ca de asta ti-ai dat seama, dar m-am simtit din nou exclus, un fel de "stai cu stikerul tau", noi il avem pe al nostru. E ciudat, din punctul meu de vedere, ca eu sa tot incerc sa vin catre grup si grupul sa ma indeparteze oarecum. Mai dadea cineva, candva, exemple navale, cu tot felul de cuirasate si barci cu vesle si multe alte comentarii. Inteleg ca e optiunea fiecaruia daca vrea sau nu sa-si decoreze masina cu sigla, dar daca unii vor si au ridicat aceasta problema, al spatiului afectat, nici macar nu s-au lasat loc de discutii. Acum sunt eu in situatia asta, dar vad din ce in ce mai multe masini de firma ca vin la intalniri si astea au inscriptionate si datele firmei, cei in situatia asta ce fac ? Trebuie lasata, parerea mea, o portita si celor in situatia asta ... Zic eu ...
                  sigpic

Comment

• lol....ady..nu am luat-o personal ca nu m-am simtit cu nimic ) sincer ! daca am ceva cu cine i-o spun in fata! eram doar curios ce a determinat decizia ta de a nu pune noul stiker atata tot. Iar daca era ceva de reparat..sa se repare. Un membru vechi ca tine NU trebuie sa aibe nemultumiri !
                    In legatura cu cazul tau, ce puteam sa-ti spun atata timp cat ai spus ca ai de pus un sticker pe toata partea de sus a lunetei ? doar am zis ca nu o sa se vada bine !
                    @ Alex- se vede ca n-ai citit tot postul : sigla pe care am postat-o este un exemplu de marime si forma. Culoarea va fi alba reflectorizanta iar eu iau 2 ptr ca se fac acum si nu stie cand se vor mai face iar daca stric una sa am rezerva.
                    PS. Nimeni nu e obligat sa puna stickerul dar daca tot am ajuns la un consens si ne consideram comunitate acceptam situatia si punem.
                    ( si eu am sticker cu cox si poate urma si cel cu bebe la bord - renunt la unu dintre ele si il pun pe cel al clubului )
                    PS2 .Nu se vor face 1 mil de versiuni ale siglei - mai mari mai mici mai verzi mai negre mai rosii pentru siplu motiv ca avem o matrita care trebuie respectata
                    Last edited by Thejock3r; 27 April 2009, 20:39.
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Dar nu am zis ca nu vreau sa o pun, doar ca mi se pare foarte mare. In poza ai masina mea vazuta din spate. Sus o sa fie stickerul meu, 15 cm latime, mai jos e eleronul, din sigla ce crezi ca o sa se mai vada ? De aceea am venit cu propunerea de a se face una ceva mai mica, sa aiba cat mai multi parte de ea. Asta e ultimul comentariu pe care-l mai fac vis-a-vis de sigla. Daca se doreste sa se tina cont si de parerea mea argumentata de-a lungul celor catorva posturi anterioare, bine, daca nu asta e, nu o voi avea nici pe asta ...
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• 1. Thejock3r - 2 buc
                        2. skandal - 2 buc
                        3. sorin_pss -2 buc
                        4. vodka -
                        5. Eu4yas -
                        6. D.A.S. -
                        7. laur - 2 bucati
                        8. florynelu - 2 buc
                        9. benoclu - 2 buc
                        10.stanlei - 2 buc

Dati lista din ''mana in mana pana la taxatoarea in...''
                        Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Originally posted by DomnulK View Post
                          parca trebuia sa se dea doar la cei cu un anumit numar de prezente la intalniri....
                          Cu scuzele de rigoare si VA ROG INSISTENT a nu se crede ca fac pe SUPARATUL sau creez flame ori altceva: v-ati gandit la acest numar de prezente ?
                          Pun aceasta intrebare pentru ca io-s mai nou si nici la prea multe intalniri nu am fost. Daca nu se poate nu este nicio problema, imi astept randul.

1. Thejock3r - 2 buc
                          2. skandal - 2 buc
                          3. sorin_pss -2 buc
                          4. vodka -
                          5. Eu4yas - 2 buc
                          6. D.A.S. -
                          7. laur - 2 bucati
                          8. florynelu - 2 buc
                          9. benoclu - 2 buc
                          10.stanlei - 2 buc
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                            Cu scuzele de rigoare si VA ROG INSISTENT a nu se crede ca fac pe SUPARATUL sau creez flame ori altceva: v-ati gandit la acest numar de prezente ?
                            Pun aceasta intrebare pentru ca io-s mai nou si nici la prea multe intalniri nu am fost. Daca nu se poate nu este nicio problema, imi astept randul.

1. Thejock3r - 2 buc
                            2. skandal - 2 buc
                            3. sorin_pss -2 buc
                            4. vodka -
                            5. Eu4yas - 2 buc
                            6. D.A.S. -
                            7. laur - 2 bucati
                            8. florynelu - 2 buc
                            9. benoclu - 2 buc
                            10.stanlei - 2 buc

nu era vorba de tine eu4yas.
                            discutam cu bajetii la o samana..ca ar trebui sane andimal un numar de prezente, caau mai fost in trecut membrii care au venit o data, a doua oaraau luat stick-er si dupa care nu i-a mai vazut nimeni la ochi.

P.S.Sigla NU e PORTOCALIE,este ALB REFLECTORIZANT !!!!
                            Last edited by NerviiMei; 28 April 2009, 02:46.
                            Fuarte Nervos !!!

Comment

• K-ule pe tine nu te vad in lista :P

Comment

• Vreau si eu o sigla.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google