Sigla LOGAN Club Bucuresti - Vot Final

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu merg pe fulguletz arata bine sigla si cred ca ne reprezinta

Comment

• Si daca se "topeste"Fulguletz cu cine mai mergi...????????????
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Atentie nu este Fulguletz - este fuguletz.

P.S. Sigla este cea de la postul 189.
        Last edited by Eu4yas; 13 May 2009, 22:14.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• sal.
          am si eu nevoie de un set de sigle cu clubul vostru daca aveti cumva, vreau sa fac un tablou pentru internationala de anul viitor.
          mersi
          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• dupa cum bine stiti siglele se pot pune pe masina doar cu aprobare... nu le puteti cumpara si pune asa doar ca sa le aveti.

Originally posted by moxu' View Post
            eu merg pe fulguletz arata bine sigla si cred ca ne reprezinta
            ce intelegi tu prin ''ne reprezinta''? asta ca sa nu fiu mai rautacios...
            Last edited by sinx; 1 July 2009, 18:02. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

• sinx.. omu vrea sa faca un tablou cu siglele din toata tara la sibiu ... o sa ii duc eu una

Comment

• Pai si daca vreau si eu un set de stickere cui tre sa-i fac cerere?

Comment

• ok si de unde luam sigle?

Comment

• veniti la intalniri si o sa le aveti ...

Comment

• @skandal, adu-i si tu una lu' fulguletz(pardon .. fuguletz) pentru spate, mersi!
                      sigpic

Comment

• nu stiam ca sunt asa secrete siglele, eu vreau sa fac un tablou cadou anul viitor la internationala cu siglele din toata tara si am nevoie de la fiecare club de 2 sigle.
                        daca se poate daca nu asta e pana la urma vreau sa il duc din partea romanilor nu a mea personal, anul acesta le-am dus un tricou original cu logan club.
                        Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Ai sigla pe thread-ul de sigle, atat poza de pe luneta, cat si *.jpg. Daca nu ti-e de ajuns, ti-o trimit pe mail *.cdr...

Comment

• vyp se pare ca nu ne intelegem ... ti-am raspuns deja ca i-ti aduc la intalnirea din sibiu ...

Comment

• mersi omu, scuze de incurcatura, aveti cumva si in format electronic?

Comment

• da avem si in format electronic... adauga id-ul : loganclub.bucuresti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google