nenea skandal, am o sugestie buna ... inchidel, ca mai am putin si incep sa cad din cer (fulguletz ) ... nu sa mai discutat de cirk 4 luni pe el ...
Sigla LOGAN Club Bucuresti - Vot Final
Collapse
X
-
Resuscitez eu thread-ul cu o rugaminte:
- Vreau si eu o sigla de parbriz si una de luneta ca cele atasate mai jos..cine ma poate ajuta? (nu pe gratis)...
Mersi!Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
Vod00, ca sa primesti aceste sigle trebuie sa te prezinti la intalniri.
Siglele se dau pe merit, nu vin cu masina noua, adica nu doar faptul ca ai in proprietate un autoturism Logan iti poate justifica aplicarea acestor insemne ( cum multi care au cumparat xeroxuri din Vitan au inteles ).
Meritul si el de asemenea se castiga printre membrii clubului. Clubul este foarte selectiv daca nu esti o persoana normala, deci excludem basinosi, tarani, cocalari si anti-sociali.
Sper sa iti faci simtita prezenta si astfel vei putea achizitiona siglele fara nicio problema.
P.S. Puteti sa sterge-ti acest post daca el incurca ontopicitatea ( :O ) thread-ului.
P.P.S. ontopicitatea moaaaa ce am zis-o.No Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
@Lanceru', nu stiam ca este asa..dar sincer, daca stau sa ma gandesc, asa e cel mai bine. Cel putin din punctul meu de vedere, sunt un om normal (nu sunt nici negru, si nici nu zbor )(*joke*)
P.S.: Primiti si Logan-urile stock la intalniri?Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
Stock sau modificat, in ceea ce ne priveste pentru noi conteaza mai mult omul, fiindca masina si modificarile aduse sunt doar o completare.
Noi cand dam stickere, de fapt tatuam inima omului... sa stie ca face parte dintr-un grup de prieteni.
P.S. Mooooaaaamaa cum am zis. Sadoveanu al forumului sunt, sau mai bine zis Pascal BrucknerNo Stress !
Comment
-
-
Imi place ce vad pe aici...imi dati incredere sa ma alatur si eu voua...o sa incerc sa vin cu prima ocazie...
Deocamdata mai am in plan sa imi schimb ceasurile..si sa fac cateva lucruri de bun gust, printre care sunt si stickere-le, care cu siguranta sunt de bun gust...
Bafta si ne auzim soon! Respect!Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
Cel mai bine ajungi la intalniri, observi diferitele tipuri de ceasuri care le au ceilalti membrii, iti faci o parere si apoi actionezi in consecinta.
Dar aceste lucruri se discuta in alta parte. Hai sa fim on-topic.
La Cafenea ti se va raspunde la orice.No Stress !
Comment
-
Salutare tuturor,
Vreau sa va atrag atentia asupra unei erori grave pe care ati facut-o in momentul in care ati ales sigla Logan Club Bucuresti.
Am observat acest lucru cu ocazia RTS care a avut loc la Romexpo in acest weekend si v-am vazut standul. Am vorbit si cu baietii de acolo despre asta dar am zis totusi sa postez si aici.
Sigla voastra este o copie grosolana dupa sigla Corvette, generatia a 4.
Am atasat poze pentru comparatie.
Va rog, din respect pentru aceasta marca si pentru statutul vostru de club al pasionatilor de automobilism, sa remediati aceasta situatie, in opinia mea, jenanta.
Sper ca nu considerati acest post o insulta si nu il veti sterge, eu incerc doar sa va ajut intrucat ca si mine exista si altii care pot observa acest aspect in detrimentul imaginii voastre ca organizatie.
Va multumesc,
Adrian
Comment
-
ok , o sa punem patratelele in partea dreapta ...
de 2 ani de cand le folosim esti singurul care a sesizat acest lucru , poate esti mai old-school daca stai sa dezgropi sigle care nu se mai folosesc de mult... dar totusi prin esenta lor inca reprezinta un nume ...
foarte multe asemanari izbitoare exista pe piata intre sigle sandero vs audi , sigla Alianţei Civice vs sigla recent lansatei ape minerale Carpatica , alte asemanari si lista poate continua ... cu laguna club care a copiat absolut tot dupa logan club
asa ca pentru noi ... ca si club auto ... prea putin conteaza acest aspect ...
cand sigla a fost propusa am cautat pe internet o sigla asemanatoare si nu am gasit ... poate nu am cautat unde trebuia
oricum multumim de sesizare dar cu siguranta nu cred ca se va schimba ceva in viitorul apropiat ;)Attached FilesLast edited by skandal; 16 May 2011, 12:41.
Comment
-
Nu am stat sa caut prea mult si sa fac cercetari ... la RTS m-am uitat pe capota mea si pe bannerul vostru
Nu am scris acest post ca o conditie mandatorie sa schimbati voi ceva, este pur si simplu o chestie de eticheta. Si prin eticheta ma refer la cum sunteti voi perceputi in comunitatea oamenilor care din intamplare au cunostinte si despre brandurile americane. La RTS aveam standuri mai indepartate dar poate la urmatorul eveniment de genul asta o sa aveti standul langa un Corvette. Cu privire la celelalte situatii in care exista asemanari, nu cred ca greselile altora ar trebui sa constituie argumente pentru alegerea voastra. Dar, in fond, este clubul vostru si imaginea voastra si mai putin problema mea.
Oricum, eu v-am informat si cu ocazia asta va doresc mult succes in continuare in toate demersurile voastre.
Multumesc pentru raspuns si ne mai vedem prin trafic ;)Last edited by festerash; 16 May 2011, 14:22.
Comment
Comment