Sigla LOGAN Club Bucuresti - Vot Final

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

fulguletz.......100% vot
    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

votat fulguletz
      sigpic

Comment

cred ca baietii cu 'retusul' se pot apuca de sigla lui fuguletz(adica sa se gandeasca cum sa o faca virgula cat mai frumoasa). are multe voturi, dar mai sunt 2 zile pana cand se inchid urnele, si niciodata nu se poate sti

cei care nu sunteti din bucuresti nu votati, ca va pierdeti timpul degeaba
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Sigla facuta de alex si cu mine mi se pare cea mai reusita...si nu pentru ca este facuta de noi dar,e facuta manual si e unica...nu cred ca trebuie neeaparat insigna Dacia,pentru ca nu suntem Dacia club.
          Ar fi mai bine sa isi dea fiecare cu parerea...

Comment

daca majoritatea voteaza o sigla, te supui. nu mergeti toti pe o sigla pe care o vor doar cativa oameni. sunteti o gramada de oameni, si e limpede ca fiecare aveti gandurile voastre. desigur ca nici eu nu am vrut ca base sa fie presedinte, dar uite ca totusi e. deci sigla care iese la vot, aia o sa o faceti. altfel o sa va certati, si o sa ajungeti sa faceti 6 cluburi in bucuresti. sigla de la dacia nu reprezinta dacia club. scrie pe ea doar LOGAN Club Bucuresti, si nu mai scri dacia, daca asta te deranjeaza
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

mergea daca avea jante wolfrace matrix chrome ) Scz de odd..just kidding
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

nu vreau sa supar pe nimeni dar sigla lui fugulet fara suparare este facuta de mine.nu cer "drepturile de autor" sau ceva de genu dar trebuia totusi specificat ca el doar a prelucrat schita mea.totusi am muncit ceva sa ma gandesc si nu e corect sa fie atribuita altcuiva ideea mea.pt nelamuriri:http://www.loganclub.ro/forum/sigla_...club.multumesc mult!eu tot pe asta merg,sper sa o finisata exact cum ar trebui!bafta
                Last edited by odorog; 23 February 2009, 22:59.
                "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

odorog imi cer scuze, dar eu nu stiu care ce sigla a facut, am pus la poll siglele puse de fiecare user. sigla care zici ca tu ai facut-o era postata de fuguletz, ori eu nu stiam ca e facuta de tine. de aia nu te-am trecut pe tine. imi cer scuze, dar bine ca ai scris ca sa stie lumea cine a facut-o

Comment

no problem!doar asa ca sa ma stie lumea....glumeam!ma bucur ca a cazut pe mana unui om care se pricepe si sper sa duca ideea mea la capat!ceea ce am in cap nu pot face pe pc(nu stiu)asta e...sa dam cezarului ce e al cezaurului!bafta baieti si sper sa o avem pe masina cat mai curand!
                    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Alindrgnaca ma suparam, cum crezi tu nu mai postam...eu incerc sa ajut si sa comentez logic pentru loganistii bucuresteni,nu pentru mine.

Comment

Eu unul am ales sigla lui Andrey...dar pana la urma si Loganul tot DAcie este deci si cealalta sigla se potriveste....
                        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                        sigpic

Comment

Merg si eu pe mana lui fuguletz care sper sa merite efortul depus

Comment

bai bolo.. du-te cu loganistii tai la sibiu si lasa-ne.. cu bucurestiu.. noi suntem avansati.. n-ai tu treaba )) cand te dau cu loganelu tau "putin nervos? " )
                            sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                            Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

Originally posted by odorog View Post
                              nu vreau sa supar pe nimeni dar sigla lui fugulet fara suparare este facuta de mine.nu cer "drepturile de autor" sau ceva de genu dar trebuia totusi specificat ca el doar a prelucrat schita mea.totusi am muncit ceva sa ma gandesc si nu e corect sa fie atribuita altcuiva ideea mea.pt nelamuriri:http://www.loganclub.ro/forum/sigla_...club.multumesc mult!eu tot pe asta merg,sper sa o finisata exact cum ar trebui!bafta
                              Dl odorog, am specificat intr-un post anterior ceea ce ai zis tu ... respectele mele!
                              sigpic

Comment

Cataaaaa, forzzaaaa, promit ca pun 2 pe masina.
                                "Odorog" -> Cata e un baiat prea de treaba sa nu recunoasca sau macar sa nu spuna ale cui cine si carui ii sunt meritele. Si pe deasupra s-a citit si se stie foarte bine cum sta treaba. Pe mine m-a sunat cand modifica poza si cuvintele lui au fost astea "Modific sigla lui Odorog".
                                Sa castige Cata
                                Cu bine,
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google