Sigla LOGAN Club Bucuresti - Vot Final

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa nu uitati sa mergeti la OSIM sa o inregistrati ptr dreptu de autor...

Comment

Si eu as vrea sa specific ca sigla postata de mine este a lui Skandal ... faptul ca eu am publicat-o e partea a 2-a.

Comment

ale mel ein mare parte imi apartin, triunghiuletele albastre sunt luate de la sigla xxx
        Last edited by Cristi_Xp; 25 February 2009, 13:05.
        Fuarte Nervos !!!

Comment

nu se mai aude nimic de sigla noastra?chiar nu cunoastem pe nimeni care sa manance pe paine designu asta virtual sau cum i se spune?chiar daca sunt din alte orase,cred ca ne pot ajuta!dl moderator poate dvs cunoasteti mai multa lume de pe club?e pacat sa batem pasul pe loc!
          "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

gratis nu stiu pe nimeni sa faca.
            Fuarte Nervos !!!

Comment

ce oameni...numai pentru bani...pentru o cauza nobila nu face nimeni?just for fun?!sa inteleg ca ramanem fara...

Comment

sigla lu fuguletz...

Comment

pai mai fratilor...mergeti cu sigla asta pe un stick sau pe ceva la o firma care face scris cu autocolant si ii spuneti ca vreti sa faceti 50 de bucati si ii aratati cum sa iasa. o sa va coste putin de caciula, la noi la brasov a iesit 7 lei pe set de 2 bucati -fata si sapte- si am facut doar pentru 20 de masini. deci la voi nu se pune problema. si oricum siglele noastre sunt facute tot la bucuresti, data comanda la brasov si executate la bucuresti. daca e mai vorbiti cu cluburile care au sigle duminica la intalnire. cum sa ramaneti fara sigla?
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

sigla

ce am gasit eu, 8ron o bucata ... cate sunt nevoie?? eu vineri e posibil sa plec la munte, dar va las id-ul baiatului daca e ceva! scz de offtopic
                    sigpic

Comment

dar de ce nu vi duminica la intalnirea regionala?
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

odorog cred ca se referea la Cizelarea siglei lui fuguletz ca sa arate cat mai estetic, nu la confectionare. am dreptate?!?!?
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

da!de facut nu-i o problema va dati seama!sunt atatea firme in orasul asta....problema e de cizelare,exact ce spune DomnulK!aici se pare ca avem o problema...

Comment

sigla

@alindrgn nu stiu sigur cu ce masina ajung la munte, daca ajung cu loganul vin, daca nu ... sincer nu vad rostul!
                            sigpic

Comment

Off....Te bag la portbagaj ....Ai 3 masini in fata blocului si te mai si vaiti.
                              Rusine tovarase, rusine .
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

sunt oameni care vin cu nissan, subaru, sandero, golf 3 si altele...tu de ce nu ai veni? esti acelasi membru chiar daca vi cu alta masina.

descurcati-va in contiunare. nu ma mai bag
                                Last edited by B 83 RMJ; 26 February 2009, 22:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google