Vad ca s-a incheiat votul ....sincer nu prea e relevant pt ca din cate am vazut ...au votat oameni care au de abia cateva posturi sau nici macar nu au venit la o intalnire insa au avut ceva de spus in alegerea siglei ...parerea mea ca trebuiau sa fie luate in considerare doar voturi de la useri care au venit cel putin la 2 intaliniri Logan Club
Sigla LOGAN Club Bucuresti - Vot Final
Collapse
X
-
Gata asta a fost tot in ceea ce priveste sigla LoganClub??? Cand a fost vb de propuneri si vot toata lumea a sarit de un de nici nu te asteptai si acum cand e vb sa se faca ceva constructiv nu mai zice nimeni nimic ...marfa rau asaIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
-
Vad ca nu se ajunge nicaieri asa ca ofticat si saturat de situatie m-am gandi hai sa renuntam la sigla sa ramanem la scris ( LoganClub ) sub care sa adaugam simplu Bucuresti. Sitckerul poate fi lipit pe luneta sus dreapta ... dimensiunile vor fi mult mai mici decat cel pentru parbirz.
Atasez un sample ca sa va face-ti o idee.Attached Files
Comment
-
-
Si eu sunt de acord cu SDP, asadar eu zic asa, ar fi frumos si dragut sa finalizam ce-am inceput.
Vorbesc eu cu fuguletz sa vad daca a mai lucrat la ea, daca nu eu am sa rog pe cineva sa o mai stilizeze un pic in photoshop, sau vad eu, in corel ceva, v-o arat, daca sunteti de acord cu ea bine, daca nu -> GHINION.
Sper ca pana Sambata sa va pot arata cateva poze, poate chiar reusim sa scoatem unul sau doua exemplare sa le aveti la Intalnirea de la Polivalenta. Acolo va veti decide daca o puneti pe masina sau nu, daca da strangeti careva bani (cat o costa: 5, 8, 10 LEI) si asta e.
De acord ????????9! 9! 9!sigpic
Comment
-
eu nu-s de acord...dar nu reprezint majoritatea. motivul l-am spus la intalnire.
Comment
-
Fiindca spuneti si de scris, va propun poza asta. Sper sa se vada, e facuta de prietena mea.
Poate sunt mai multi doritori de logo.
Sper sa va placa.Attached Files9! 9! 9!sigpic
Comment
-
sa speram ca vei fii tu colacul nostru de salvare!!eu am trimis un pm unui "maestru photoshop"....degeaba:!Asta e...poate reusesti tu ceva!bafta si daca stiti altii pe cineva nu va sfiiti sa cereti ajutorul!e pt o cauza nobila"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
Comment