saptamana asta este posibil sa-l avem !! poate cu ocazia asta, sambata la intalnire ne vom hotara definitiv !!
Sigla LOGAN Club Bucuresti - Vot Final
Collapse
X
-
deci..s-a cam rezolvat problema, nu ramane decat sa va spuneti punctul de vedere . Sigla prezentata este la aceeasi culoare ca cea de sus sa se vada ce si cum, pe masini vor fi albe si reflectorizante ! ( c-an exemplul alaturat)
Pareri ??Last edited by NerviiMei; 26 April 2009, 19:53.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
Si mie mi place sigla, arata fain, iar ideea reflectorizanta.....ff tare!!!Si skandal mi-a placut cum a pus problema , in legaruta cu cei care nu mai au logan, dar astept intai sa vad cum arata asa, si apoi am sa decid daca o pun pe masina sau nu.
Oricum, avand in vedere ca Logan Club, este un club in care 99% din posesori au logan, intai si intai trebuie sa placa lor, si apoi altora ca mine, care acum nu mai au logan ;)
In concluzie, sigla mi e pare ff reusita....abia astept sa o vad Live!!
sigpic
Comment
-
-
Ai ca am gasit eu ceva ;)) ... Daca o facem alb pe geamul fara folie nu o sa se vada ziua. Cred ca un portocaliu ar fi ideal.
Ideal ar fi ca toti sa aveam aceeasi culoare. Adica un sigur model toata lumea ( acuma ca e sau nu reflectorizant e partea 2-a ).
Comment
Comment