Sigla LOGAN Club Bucuresti - Vot Final

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

saptamana asta este posibil sa-l avem !! poate cu ocazia asta, sambata la intalnire ne vom hotara definitiv !!
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

deci..s-a cam rezolvat problema, nu ramane decat sa va spuneti punctul de vedere . Sigla prezentata este la aceeasi culoare ca cea de sus sa se vada ce si cum, pe masini vor fi albe si reflectorizante ! ( c-an exemplul alaturat)
      Pareri ??
      Last edited by NerviiMei; 26 April 2009, 19:53.
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Eu zic ca arata super bine asa ...merg pe varianta cu autocolont reflectorizant
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

foarte bine arata ... alb reflectorizant si eu. simpla si de efect cu mesajul clar ca facem parte din Logan Club Bucuresti

iar pentru cei care nu poseda logan , pot sa puna doar sigla in sine fara scris ;)
          Last edited by skandal; 26 April 2009, 15:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Si mie mi place sigla, arata fain, iar ideea reflectorizanta.....ff tare!!!Si skandal mi-a placut cum a pus problema , in legaruta cu cei care nu mai au logan, dar astept intai sa vad cum arata asa, si apoi am sa decid daca o pun pe masina sau nu.
            Oricum, avand in vedere ca Logan Club, este un club in care 99% din posesori au logan, intai si intai trebuie sa placa lor, si apoi altora ca mine, care acum nu mai au logan ;)
            In concluzie, sigla mi e pare ff reusita....abia astept sa o vad Live!!

sigpic

Comment

sincer sa fiu , eu merg cu varianta alb simplu , rafa refrectalizant , simplu e mai ieftin )

sincer sa fiu , eu merg cu varianta alb simplu , fara refrectalizant , simplu e mai ieftin )
              Last edited by PAVEL; 26 April 2009, 16:18. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

sa-mi spui pe privat ce diferente de pret sunt !
                sigpic

Comment

Asta e mah ... Asta e ... Si imi place ( desi pe YM aveam alte idei ).

Comment

fiecare pune cum vrea , eu vreau reflectorizant pentru ca oricum ziua se vede alb si noaptea doar la o sursa de lumina directa va fi reflectorizant , ne avantajeaza cand ne mai " urmarim " prin bucuresti ....

Comment

• yeeeahhh babyyyy in coloana D yeahhhh
                      sigpic

Comment

• sper ca nu lasati si data

Comment

• E frumoasa. Pun si eu, ideea cu reflectorizantul este buna.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Ai ca am gasit eu ceva ;)) ... Daca o facem alb pe geamul fara folie nu o sa se vada ziua. Cred ca un portocaliu ar fi ideal.

Ideal ar fi ca toti sa aveam aceeasi culoare. Adica un sigur model toata lumea ( acuma ca e sau nu reflectorizant e partea 2-a ).

Comment

• ooo...e cumva o idee gen..hai la CET? )
                              PS. cu portocaliu..prea i-am copia pe cei de la Anonymous ! ;)
                              sigpic

Comment

• o sa fac si o varianta verde mai deschis , dar totushi sunt de acord cu ce zice Cosmin ,
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google