Sigla LOGAN Club Bucuresti - Vot Final

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si loganistii sunt cam anonymous asa ca nu vad de ce nu ar merge ...in ceea ce priveste diferentele la pret de care spuneai fiecare e liber sa aleaga ce doreste in functei de banii care ii are ...si asa nu vor iesii discutii
    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
    sigpic

Comment

• verde? mai ales pe rosu merge de rupe ... :P

Comment

• ma gandeam la verdele asta ( devenim si ecologisti ) )

In alta ordine de idei: NU VOR FI 1 MILION DE VARIANTE. O sa ne focusam pe pe O culoare si vor fi MAXIM 2 modele ( daca se doreste) : CU scris pentru Loganisti, FARA scris ptr fosti loganisti !

Parerea mea e c-o batem in cap aiurea..iar 1000 de posturi. Iar o sa tina discutiile lant pe culori acuma ( ca s-a gasit macar un sticker pe gustul fiecaruia) 1000 de ani si iar se abandoneaza ideea !
        Attached Files
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• GRI reflectorizant , ziua se vede alb , cand nu bate lumina in el e gri si cand bate lumina in el e reflectorizant.

da bine pe orice culoare de masina , ne deosebim mai usor in trafic mai ales noaptea. nu e tiganie si nici kitch semnul , deoarece este destul de micut si pe laga asta este unicat ca model .

o sa ne dam cu parerea de culoare exact cum zice jokeru` inca 1000 de posturi si o sa parasim ideea imediat .

pana acum dupa cum vad cei mai multi au decis ca acel gri da bine pe masina , haideti sa le facem asa ...

Comment

• oricare..numai sa ne decidem..!! Gri mi se pare super ok. Se poate face un pool sa propunem 2-3 culori ?? sau ramanem la GRI REFLECTORIZANT !

FRATILOR..IN URMA DECIZIEI NOASTRE ,CAT MAI REPEDE, PUTEM PRIMI UN PRET ESTIMATIV !!!!

HURRY UP !!!!!!
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Super ideea cu autocolant reflectorizant! N-o sa zica concetatenii cu chipiu nimic daca e alb? Din cate am citit eu in lege, alb vine in fata, si rosu in spate...

SilviuB, cum se vede URL-ul LoganClub (care nici nu e mare) inclusiv pe geamul fara folie, o sa se vada si asta fara probleme.
              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• nu bre, ramane cum am stabilit aseara . alb refectorizant va ramane culoarea standard, valabila pentru toti. ori toti la fel, ori deloc.

sscuze de limbajul IMPERATIV. dar iar faceti 5 pagini de discutiii pe tema culorii.
                iar pe fata ramen cel cu logan club rosu cu alb.

rugaminte la pavel. Bucuresti , daca se poate sa aiba literele egale ca dimensiune dintr-un capat in altul. iar club oleca mai pe diagolnala decat e acum.

p.s. eu prefer portiocaliul asta dar refelctorizant.
                Last edited by NerviiMei; 26 April 2009, 20:06.
                Fuarte Nervos !!!

Comment

• poza cu sigla
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Deci asta e. Care are vro problema cu ea are o problema cu mine . E perfecta.

Comment

• Sigla asta chiar ca e frumoasa, vorba lui Silviu, e perfecta.....
                      sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Pe bune da bine...
                        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• abia o astept pe luneta
                          sigpic

Comment

• Ma bucur ca va place,Respect pentru toti membri Logan club Bucuresti ,
                            sigpic

Comment

• E ok sigla, simpla si de efect (n-am nevoie de probleme cu SilviuB :P ). Mai am o singura problema, din punctul meu de vedere, MARIMEA (marimea conteaza ). Asa cum e acum pe luneta lui Pavel e mare si n-am unde sa o pun, pe luneta mea o sa mai fie si un alt sticker ce are 15 cm latime si se intinde pe toata lungimea lunetei in partea de sus. V-ati gandit si la dimensiuni diferite sau macar la o dimensiune standard dar ceva mai mica ? Mai stiu ca unii vor sa-si puna acel eleron de luneta sau cum s-o numi si cred ca si la ei e buba cu un sticker asa mare ...
                              Multumim Pavel pentru efortul depus, a meritat, produsul final arata intr-un mare fel !
                              Last edited by ady_p; 27 April 2009, 05:01.
                              sigpic
                              Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Deci pana la urma asta ramane ?
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google