este ma, merge jocu ! avem ecusoane...
Sigla LOGAN Club Bucuresti - Vot Final
Collapse
X
-
Nu mi se pare mare sigla. Nici s-o faci sa nu se inteleaga ce scrie . TREBUIE ca sigla sa aibe acelasi loc pe toate masinile! Cine are "shepci" si-o lipeste in aceeasi parte sub "sheapca". acum asta e noua problema???
@ady_p - poate fi ea cat de mica, la tine nu merge oricum : sticker langa sticker n-o sa vina bine niciodata !
PS. Astazi speram sa intram in posesia preturilor. Dupa primirea lor, se va face colectarea de bani si datul comenzii !!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
deci , asadar si prin urmare . S-a dat comanda de autocolant pentru sigle . Ele vor fi modelul de mai jos , culoarea alba reflectorizanta.
Pretul pentru o sigla este de 7 ron. Am rugamintea ca sa va puneti in lista toti cei care doriti si sa marcati banu la baiatu..sau lu skandal ( sau cum ne prindeti ) ( ne vom decide ce si cum )
1. Thejock3rAttached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
1. Thejock3r - 2 buc
2. skandal - 2 buc
3. sorin_pss -
4. vodka -
5. Eu4yas -
6. D.A.S. -
7. ......... -
E buna ideea lu' Skandal de a se pune si numarul stikerelor pe care le doreste fiecare.sigpic
Comment
Comment