Originally posted by bg65
View Post
Avand unele probleme cu Loganul ( se bloca cablul de acceleratie ) am mers pt rezelvarea problemei la acest service. S=a constatat faptul ca aceasta blocare a cablului de la acceleratie era genereata de deteriorarea garniturii din cauciuc dintre carcasa filtrului de aer si corpul clapetei (cea de sus ).Am solicitat inlocuirea ei si dupa un timp mi s-a spus ca nu au aceasta garnitura SI ATUNCI A INTERVENIT ACTIUNEA "MESERIASULUI" . A LUAT rola scotch SA BANDAJEZE ACEA BLESTEMATA DE GARNITURA.L-am oprit pe acel ''meserias'' nefiind de acord cu aceasta improvizatie ( asta este solutia tehnica care mi se propunea????) . Daca as fi fost pe marginea drumului as fi acceptat pentru moment aceasta solutie propusa,dar avand in vedere facptul ca ma aflam intr-un service si mai ales la reprezentatnta mi s-a parut chiar o umilinta suportata de mine .VA INTREB OARE ASTA E SOLUTIA TEHNICA ADECVATA (legarea cu scotch???).Am inteles ca pentru a putea schimba aceasta blestemata de garnitura trebuie sa achizitionez si carcasa filtrului de aer ( ?????) .Oare ce ar fi trebuit sa achizitionez in conditiile in care se deteriora garnitura de chiuloasa ?...trebuia sa cumpar si blocul motor ?????]
Comment