fratilor, unde fac si eu ITP-ul la 2 ani mai ieftin? cat o costa la General Autocom?
LoganClub Buzau
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cautati alt organizator
gabisuditubuzau - Ultima data Online 8th June 2010 00:42Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by r3b3l View Poststie cineva unde pot gasi in buzau iluminare vitezometru si turometru rosu/albastru la fel ca la vw si computerul de bord p albastru ?Instalare computer bord, Xenoane, LED-uri bord, activari diverse functii UCH, montaj alarme, reparatii pompe directie asistata...BUZAU
Comment
-
Salutari baietilor din Buzau.Sunt nou pe acest forum.Numele meu este Gabi Detin o masina Opel si particip in mod frecvent la intalnirile de pe club Opel organizate la Buzau , dar tinand cont ca tatal meu este proprietar de Dacia Logan , mi-ar face o mare placere sa particip si la intalnirile acestui club.Am obs ca la Buzau nu sunt multi doritori sa participe la astfel de intalniri, intotdeauna inceputul e mai greu dar daca ne implicam un pic mai mult sunt sigur ca intr-o perioada scurta de timp vom atrage tot mai multi pasionati de aceasta marca.Putem atrage multi pasionati de Logan , punand fluturasi cu detalii despre intalnire la stergatoarele masinilor, mai vb cu un prieten , si incet , incet atragem baieti la intalnirile noastre.Ce ziceti daca ne-am intalni pe 9 ianuarie 2011 , orele 11:00, locatia :parcarea de la Patinuar(avem destul loc in parcare -pt a fi doar noi cu masinile), avem si barul de la patinuar pt suete si discutii despre masinile noastre)Last edited by gabiopel; 14 December 2010, 23:29.
Comment
-
sustin si eu ideea lui gabiopel. ne vedem acolo pe data de 9Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
9 ianuarie 2011 , ora 11:00, in parcarea de la Patinoar. Va bagati?Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
Comment