If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut, a fost o intalnire de bun augur desi am fost doar trei, subsemnatul, Ronard si Mihai85. Am ramas placut impresionat de modificarile facut la masina de Mihai85, senzori de parcare, filtru sport, incalzire in scaune, etc, dar ce m-a dat pe spate a fost instalatia xenon cu lupe, o nebunie... Bravo si lui Ronard, care desi a aterizat aseara, si-a respectat promisiunea de a participa la intlnire. Traisca LoganClub Buzau!
cred ca singura ta sansa este sa astepti decembrie sa vin eu in vacanta ,sa ne vedem atunci poate vine si spulbercris sau mihai85 si suntem iarasi 3 facem o intilnire.
probabil ca o sa ne vedem tot noi, cei 3 care au speriat vestul. daca vrea cineva sa facem o intalnire, scrieti aici va rog.
asteptam cat mai multi posesori de logan!
poate ne vedem pe data de 16 decembrie .ce ziceti?vin acasa 1 luna dau o cafea daca ne vedem. astept veterani macar,mihai85,spulbercrisdati de veste eu sunt prezent daca sunteti de acord
Salut Ronard, imi pare bine ca vii acasa, si ca ai ganduri de intalnire. Deocamdata nu stiu ce program voi avea pe 16, dar mai discutam pana atunci. Numai bine, si sa vii sanatos!
Salut! Sunt tanar sofer in Buzau si as vrea si eu sa ma alatur celor din club. Daca doriti imi puteti spune si mie ora si locul cand va intalniti pe data de 16 decembrie? As dori sa particip si eu.
Salut baieti, referitor la propunerea lui Ronard, daca nu apare ceva neprevazut, din partea mea, intalnirea poate sa ramana pe 16 la patinoar la orele 11:00. Orice alta propunere e binevenita. Numai bine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment